Od ove godine u ponudi Ino pripreme testova neophodnih za studije u inostranstvu! Preuzmite nove Tutoring pakete!

U saradnji sa edukativnim centrom Professional English organizujemo pripreme za testove TOEFL, IELTS i SAT testove u Beogradu. Spremajte se sa profesorima koji su upućeni u studije u inostranstvu, rokove i potrebne bodove! Tu je naravno i naša podrška u prijavama i upisu – sve na jednom mestu! Pripreme se održavaju u edukativnom centru Professional English, Kraljice Marije 4, u Beogradu (preko puta Poštanske štedionice). Sve tutoring pakete preuzmite ovde.

Za klijente Ino agencije obezbeđen popust na sve pripreme! 
Prireme su otvorene i đacima i studentima koji nisu naši klijenti, ali registracijom u Ino agenciji ostvarujete popust!

ielts pripreme beograd ino agencija professional english

IELTS pripreme

Pre formiranja grupa ili početka individualnih priprema za polaganje IELTS Academic ispita, vrši se besplatna provera znanja. Sav materijal za rad je obezbeđen.

Šta je IELTS test?

Ielts je test engleskog jezika koji je britanski i polaže se na papiru. Kao i TOEFL, sastoji se iz 4 dela: Listening, Reading, Writing and Speaking. Lakši je od CAE advanced, i slične težine kao TOEFL. IELTS može biti Academic ili General tip testa, a za studije je obavezan Academic. Rezultati su od 1 do 9, za studije u inostranstvu potrebne su ocene od 6 do 7.5 zavisno od nivoa studija i univerziteta. Najčešće se polaže za UK univerzitete. Više o IELTS testu ovde.

toefl pripreme beograd ino agencija professional english

TOEFL pripreme

Pre formiranja grupa ili početka individualnih priprema za polaganje TOEFL ispita, vrši se besplatna provera znanja. Sav materijal za rad je obezbeđen.

Šta je TOEFL test?

TOEFL je američki test engleskog jezika za strance, polaže se na kompjuteru i rezultati se Internetom šalju za Ameriku. Rezultati stižu posle 10 dana, pa je ovo idealan test ako ste u žurbi, a i polaganja su na svake dve-tri nedelje u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Podgorici, Sarajevu… Kao i IELTS sastoji se iz četiri dela: Listening, Reading, Writing i Speaking. Maksimalan rezultat je 120, univerziteti uglavnom traže između 80 i 100, dok neki univerziteti traže i 110. Zbog svoje specifičnosti polaganja na kompjuteru potrebno je dobro pripremiti se. Više o TOEFL testu ovde.

sat pripreme beograd ino agencija professional english

SAT pripreme

Pre formiranja grupa ili početka individualnih priprema za polaganje SAT ispita, vrši se besplatna provera znanja. Sav materijal za rad je obezbeđen.

Šta je SAT test?

SAT je u suštini prijemni ispit za američke univerzitete, koji sve više prihvataju i evropski univerziteti, poput Bocconija, Cattolice, KU Leuven, Erasmus, Padova itd. Sastoji se iz dva glavna dela: Engleski i Matematika. Engleski se sastoji iz čitanja i pisanja, a Matematika iz matematike sa digitronom i matematike bez digitrona. Peti deo je esej, i on je opcion, uglavnom je potreban za američke univerzitete, dok za evropske nije potreban. Sat može da se polaže 6 puta godišnje u Beogradu, i zbog velike gužve važno je zakazati unapred. Više o SAT testu ovde.


Ako želite da krenete na pripreme pozovite nas na 0615544199 ili pošaljite upit ispod

Podelite s prijateljima: