POPUNJENA GRUPA! Pošaljite nam ispod upit da bismo vas planirali za sledeći put. Hvala svima na velikom interesovanju!

Od 14.-18. marta 2018. vodimo još jednu grupu na Open Day na Univerzitetu Fontys, ovog puta u dva kampusa – kampus Eindhoven i kampus Venlo.

Fontys Univerzitet

Državni holandski univerzitet Fontys nalazi se u južnoj Holandiji u gradovima Eindhoven, Venlo i Tilburg. Nudi veliki broj osnovnih studija na engleskom, koje uključuju sjajne profesore i profesionalce iz privrede, kao i zagarantovane prakse i lako zapošljavanje posle studija. Postoji više fakulteta i na engleskom jeziku možete studirate sve smerove tehnike i elektrotehnike, IT-a, biznisa, marketinga, komunikacija, saobraćaja, ali i plesa, fizioterapije i zdravstvene zašitite. Na Master studijama postoji Master studije iz muzike za skoro sve instrumente, takođe na engleskom jeziku. Cena studija je 7.500-9600 evra po godini, a za studente koji imaju EU pasoš (hrvatski, bugarski, rumunski, mađarski, slovenački) cena studija je samo 2000 evra godina.

studije u holandiji ino agencija

Fontys Open Day

Odličan način da upoznate Fontys i Holandiju! Prošla grupa se sjajno provela, pogledajte slike ovde! Dva dana ćemo provesti u Eindhovenu, gde je najveći Fontysov kampus, a dva dana ćemo biti u Venlou, gradiću na granici sa Nemačkoj gde se nalazi kampus posvećen biznisu i marketingu. Smeštaj je obezbeđen i besplatan, kao i doručak, a vaše je samo da bukirate avionsku kartu low-cost Wizzair aviokompanije, koja iznosi do 50 evra ako se bukira na vreme. Fontys Open Day uključuje i obilazak gradova, svečanu večeru u subotu uveče, obilazak oba kampusa, upoznavanje profesora i studenata.

Datum polaska: 14.mart (sreda)

Datum povratka: 18.mart (nedelja)

Let: Belgrade>Eindhoven 14.mart, Eindhoven>Belgrade 18.mart, Wizzair (traje 2 sata, direktan let)

Smeštaj: Studentski hosteli, 4 noćenja (besplatno)

Broj učesnika je ograničen, prijavite se što pre! Učestvovanje je besplatno. Potvrdu o učešću dobijate pošte rezervišete avionsku kartu. Grupu vodi menadžerka za osnovne studije Tijana Đurković.


Prijava:

Podelite s prijateljima: