Da li ste znali da jedan austrijski univerzitet svoj kampus ima u Dubaiju?

dukes-dubai-pool-xlarge

Modul Dubai

Da, to je naš partnerski univerzitet MODUL iz Beča koji je svoje poslovanje proširio i na Bliski istok. Ovo je prvi, a možda i jedini austrijski univerzitet koji je svoje studije proširio na ovaj deo kontinenta. Osnivači su Bečka privredna komora, najstarija u Austriji (150 + godina) i najveći 70.000 + student) operater privatnih škola. U UAE, MODUL je podržan od strane Dubai Investments; deo investicione korporacije u Dubaiju, koji finansira Vlada Dubaija.

modul dubai ino agencija.jpg

Lokacija

Usmeren na turizam, ugostiteljstvo, menadžment i održivi razvoj, obezbeđuje prednost svojom lokacijom na 25 000 kvadratnih metara u jednoj od kula Jumeirah Lakes Towers koja je posvećena samo studijama. U takvom okruženju sa preko 11 000 kompanija, studenti su u centru zbivanja, što je odlično za povezivanje i upoznavanje, ali i ronalazak prakse. U srcu najposlovnije i najbrže rastuće slobodne trgovinske zone koja će budućim studentima pružiti priliku za stažiranjem i ostvarivanjem kontakata Modul Dubai će opravdati Vaša očekivanja. Ovo je odlična prilika, pre svega za buduće menadžere i ugostitelje, jer su bukvalno u centru zbivanja.

Povezanost Beča i Dubaija Vam nudi međunarodnu akreditaciju. Diploma MODUL Dubai je priznata širom Azije. Saudijska Arabija, Oman, Jordan, Katar, Kina, Turska, Tajvan su deo zemalja koje priznaju diplomu, a MODUL programe turizma akreditovala je i Svetska turistička organizacija Ujedinjenih nacija još 2012. godine. Tokom studija moguće je otići na razmenu i uraditi deo studija na Modul Univerzitetu u Beču.

dubai camel burj al arab-xlarge.jpg

Zašto studirati u Dubaiju

 • slobodna trgovinska zona
 • velika moć networkinga
 • u centru biznisa
 • leto cele godine
 • super pozicija za dalja putovanja po Aziji (Maldivi, Tajland, Indija, Šri Lanka, Bali…)
 • odlične perspektive za zapošljavanje

dubai_skyline.jpg

Studije

Foundation Program – pripremni program za brucoše u trajanju od godinu dana. Budućim brucošima obezbeđuje neosetan prelaz iz srednje škole ka bilo kojem Bachelor programu na MODUL univerzitetu.

Bachelor

 • Bsc in International Management
 • BBA (Bachelor of Business Administration) in Tourism and Hospitality Management

Osnovne studije su zamišljene kao double major program gde student pored smera koji upisuje, može izabrati još neki predmet na koji želi da stavi akcenat, a koji će se kasnije odraziti i na njegovo zvanje. To su: Interactive Marketing, Entrepreneurship and Governance, Advanced International Management, Event Management, Tourism Management i Hotel Management.

Master

 • Master in Business Administration – program traje 18 meseci i počinje svakog septembra.
 • Msc in Sustainable Development Management and Policy – master traje 2 godine (4 semestra) i počinje u septembru.
 • MBA with major in New Media or Tourism

Zapošljavanje posle studija

Praktično orijentisano obrazovanje obogaćeno simulacijama u realnom životu koje vode stručnjaci iz oblasti industrije kroz redovne radionice i majstorske časove. Osnivači MODUL-a i njegova neviđena pristupačnost partnerima u industriji garantuju pristup tržištu rada iz prve ruke bilo za stažiranje i ili posao.

modul dubai.jpg

Cene

 • Za osnovne studije cene se kreću do 44 000 dolara za 3 godine do 13 000 dolara po godini.
 • Za master studije cena je oko 26 000 dolara.
 • MBA košta od 27 000 do 28 000 dolara.

Školarina je podeljena tako da početkom svakog semestra plaćate određeni deo, što znači da jednu godinu plaćate u 2 rate.


Za sve dodatne informacije, pošaljite nam upit ili nas kontaktirajte na 0615544199. logo final-01 (2)

Podelite s prijateljima: