Fontys Open Day održava se u Fontys kampusu u Ajndhovenu za programe osnovnih studija. Ino agencija vodi 10 studenata na Open Day u Eindhoven 11.novembra! Upoznajte studije u Holandiji iz ličnog iskustva!

9f77c027-016e-415c-99f8-fad41d802678_research

Kada: 10-12 novembar 2017 (Leti se u petak 10.novembra, Open Day je subota 11.novembar, povratak nedelja 12.novembar)

Gde: Eindhoven (Ajndhoven), Holadija

Smeštaj: POTPUNO BESPLATAN (Fontys i Ino agencija obezbeđuju smeštaj u 3BE hostelu za dve noći)

Prevoz: Wizzair let Beograd – Eindhoven, studenti su dužni da kupe kartu na sajtu Wizzaira-a, sve ostalo  je besplatno. Cena sa ručnim prtljagom nije više od 100 evra, možete sami da kupite kartu online, nema potrebe da idete u agencije. Ako vam treba pomoć za online rezervaciju, kontaktirajte nas. Što ranije kupite kartu, biće jeftinija. Let  je direktan i traje 2 sata. Shuttle bus od Eindhoven aerodroma do centra grada je 4 evra. Zbog ograničenog broja mesta, samo oni sa kupljenom avionskom kartom imaju zagarantovano mesto.

gispen_fontys_r4_eindhoven_00a0329

Organizacija: Grupu vode zaposleni u Ino agenciji, koji će brinuti o đacima, tokom leta do Holandije i nazad, i oba dana u Ajndhovenu. Hrana je trošak o kome treba da razmišljate, ali Ajdnhoven nije skup grad, jer je prilagođen studentima. Maloletni đaci moraju imati poptisanu dozvolu oba roditelja ili staratelja da mogu da napuste zemlju. Tokom dva dana biće upriličena poseta ne samo Fontysu već i celom gradu, kao i susret sa ranijim generacijama naših klijenata. Molimo vas da ne planirate put u Amsterdam jer je agenda dosta tesna, i nećete stići, jer smo samo 48 sati u Holandiji. Ukoliko neko odluči da ostane duže to je na sopstvenu odgovornost, mi odgovaramo za vas 11.11.2017 – 13.11.2017 i očekujemo da ćete se ponašati odgovorno.

Prijava: Prijavite se upitom ispod, i stavićemo vas na listu. Mesta ima dok se ne popune. Možete da se prijavite bez avionske karte, ali da bi vam mesto bilo sigurno treba da imate avionsku kartu.

eindhoven-fontys

Zašto na Fontys?

Fontys je državni univerzitet u Holandiji čiji je Ino agencija nacionalni rekruter. Kao jedan  od najvećih univerziteta u Holandiji nudi smerove osnovnih studija na engleskom jeziku iz oblasti IT-a, mašinstva, elektrotehnike, biznisa, marketinga, menadžmenta. Cena studija je 6500 evra godina, a za studente sa EU pasošem cena je 6500 evra godina.

Sve informacije o univerzitetu pročitajte ovde. Vest o našoj prošloj poseti Fontysu pročitajte ovde.

gispen_fontys_sport_hogeschool_eindhoven_43w7765

Open  Day 2017

Biće predstavljeni programi:

ICT: Information & Communication Technology (English) – Full-time

International Business and Management Studies (English) – Full-time

Mechanical Engineering (English) – Full-time

Eindhoven 11.11.2017, 10:00 – 15:00


Pošaljite nam prijavu i kontaktiraćemo vas:

Podelite s prijateljima: