Sve više državnih univerziteta u Italiji otvara programe osnovnih i master studija na kojima možete studirate po veoma povoljnim cena i dobiti državnu italijansku diplomu i odlično obrazovanje. Jedan od njih je i univerzitet Bari, nama dobro poznat i po brodskoj liniji Bar-Bari, te se veoma lako tamo stiže iz Crne Gore. Bari je lep grad u južnoj Italiji, poznat i po lepom vremenu i prelepim plažama.

where-is-Bari-map-of-Italy

Univerzitet u Bariju (Aldo Moro)

Osnovan je 1925. godine i sastoji se od 12 fakulteta: Pravo, Ekonomija, Nauke, Društvene Nauke, Umetnost i drugi. Pohađa ga 49000 studenata i jedan je od najvećih univerziteta u južnoj italiji. Spada u top 400 svetskih univerziteta. Univerzitet se nalazi u centru Barija, u nekoliko prelepih zgrada koje su na više mesta u gradu. Više informacija pogledajte na sajtu univerziteta. Univerzitet daje podršku u traženju smeštaja, a postoje i regionalne i nacionalne stipendije.

univerzitet bari

Master studije

Univerzitet u Bariju nudi više master programa na engleskom jeziku (znanje italijanskog za studije nije potrebno):

bari studije italija

Cena studija i prijava

Cena studija je 1500 evra po godini. Studije su dvogodišnje. Informacije o upisu pogledajte ovde.  Prijave su otvorene do 15.septembra. 


Ako želite da studirate u Italiji pošaljite nam besplatan upit

Podelite s prijateljima: