Ino agencija organizuje predstavljanje prestižnog Hotel and Tourism Institute Switzerland (HTMI) u ICT Hub-u 21. septembra u 18h. HTMI će predstaviti Matej Bastarda, marketing menadžer HTMI-a.

Vreme: Sreda, 21.septembar u 18h

Gde: ICT Hub, Naučno Tehnološki Park Zvezdara, Veljka Dugoševića 54, Beograd

HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland priprema studente za menadžersku karijeru u globalnom turizmu i ugostiteljstvu. Institut je fakultet koji je osnovan 1999. u Švajcarskoj, a ranije je postojao u Velikoj Britaniji. I dalje blisko sarađuje sa Edinburgh Napier univerzitetom iz Velike Britanije i Univerzitetom Ulster iz Severne Irske, sa kojima ima zajedničke programe. Jedan je od vodećih hotelijerskih instituta u Švajcarskoj, i objedinjuje studije i praksu u svom kurikulumu, i nude veliki broj praksi i zapošljavanja posle studija.

07697534-600c-4a74-83e8-d6dfba14d377

Nalazi se u idiličnom gradiću Sörenberg koji se nalazi u Švajcarskim Alpima. HTMI je mali fakultet od 500 studenata koji ima integrisan kampus, i svi studenti žive na kampusu. Za hotelijersku školu ovo je prosečna veličina jer oni retko imaju više od 1000 studenata. U cenu školarine uključeno je stanovanje i svi obroci. Takođe će biti predstavljeni načini finansiranja studija, kao i zarade od prakse.

Više o HTMI ovde.

Ukoliko vas zanima turizam i ugostiteljstvo, onda je ovo idealna prilika da se upoznate za studijama u Švajcvarskoj, da saznate sve o upisu, načinu studiranja i životu na Alpima!

Ulaz je slobodan i besplatan. Molimo Vas prijavite se za dolazak ovde.

 

Podelite s prijateljima: