“Study German, Discover Germany!”

Did Institut, sa preko 40 godina tradicije u predavanju nemačkog jezika inostranim studentima, je svakako institucija koja zavređuje pažnju ako želite da naučite nemački jezik u Nemačkoj. Sam naziv did znači deutsch in deutschland – nemački u Nemačkoj i fokus ove škole je definitivno učenje ne samo nemački jezik već i o nemačkoj kulturi uopšte. Sa preko 8000 studenata godišnje i preko 44 godine rada, ova institucija je akreditovana od strane German Language Society i član je EAQUALS (European Association for Quality Language Services). did je jedna od retkih institucija ovakvog renomea u Nemačkoj.

DID-HAMBURG kako na master

Institut nadgleda i supervizira German Language Society i akreditovan je za polaganje testa DaF koji je priznat ako želite da nastavite studije na nemačkom jeziku . Škola ima 4 centra: Berlin, Minhen, Frankfurt i Hamburg. Kurikula korišćena u nastavi je jasno struktuirana sa ciljevima i metodama rada koji dovode klijente do željenog cilja, odnosno nivoa znanja jezika. U ovoj školi tvrde da nakon samo 10 meseci intenzivnog učenja jezika možete biti spremni za studiranje na ovom jeziku, što je jasan pokazatelj kvaliteta i upešnosti metoda did instituta. Od 1990. did deutsch-institute je ekskluzivni edukacioni institut u Nemačkoj kada je reč o saradnji sa German Language Society – GfdS koji je podržan od strane nemačke vlade. Diplome koje did izdaje su sertifikovane upravo od strane GfdS-a i jedini su u Nemačkoj koji imaju pečat ove institucije na svojim diplomama. Cena testiranja za dobijanja ovih diploma je već uračunata u cenu kurseva od najmanje 8 nedelja na institutu.

deutschland_berlin_did_entrance kako na master

Did nudi University advisory service gde se možete posavetovati u vezi sa nastavkom studija na nemačkom jeziku, a savetovanje se uglavnom bazira na zahteve vezane za jezičku spremnost kandidata za studije. Pripremni kursevi za polaganje testa DaF za studije u Nemačkoj obično počinju 8 nedelja pre polaganja samog testa, koji kandidati mogu polagati upravo u did institutu. Did je čak 5 puta nagrađivan od strane LTM Star Award za najbolju školu nemačkog jezika.

Kursevi

berlin kako na master1

Tipovi kurseva koje did nudi su:

Grupni: Standard (20h nedeljno), Intensive (24h nedeljno), Premium (28h nedeljno) i TestDaF kurs

Individualni: Jedan-na-jedan kurs, Business German i Business German plus

Letnji kursevi: University Summer Course i Berlin Summer Academy (dostupno samo u Berlinu)

Jezički programi:  Internship programi (kandidatu se pronalazi internship pozicija uz učenje jezika), Treninzi za predavače (za profesore nemačkog jezika), Group Stay programi kao i In-company trening

Smeštaj

did-_deutsch_institut_-_berlin_-_school_2 kako na master

Did prema željama klijenata nudi nekoliko različitih vidova smeštaja – hosting porodica, privatna soba, soba deljena sa cimerom, privatni stan ili studio, na studentu je da odluči. Za decu su u ponudi letnje rezidencije na čak 6 lokacija gde se učenje jezika kombinuje sa sportskim aktivnostima, ekskurzijama itd. Za one koji se odluče da jezik uče u toku jula i avgusta, did nudi specijalan summer studio smeštaj na dve svoje lokacije, u Berlinu i Minhenu. Ovaj smeštaj je u bloku zgrada blizu centra grada i samog instituta. Obzirom da se did nalazi na 4 lokacije, u ponudi je program gde studenti mogu na svake dve nedelje menjati grad i na taj način bliže upoznati i samu zemlju a i dijalekte koji se govore unutar Nemačke. Ovaj program se naziva 4X i namenjen je studentima sa najmanje A1 nivoom znanja jezika.

Svaki student did instituta dobija ID karticu s kojom ostvaruje značajne popuste u bioskopima, galerijama, muzejima i ostalim turističkim atrakcijama.

Ino agencija je zvanični partner did instituta! Ako ste zainteresovani za ovu školu, molimo vas da popunite upit ispod:

 

Podelite s prijateljima: