Samsung ponovo aktivira studentsku platformu “YOUniversity” – platformu namenjenu svim studentima u Srbiji.

Čemu služi YOUniversity platforma?

Na ovoj kul digitalnoj platformi imaćeš raznovrsne mogućnosti za nove aktivnosti predstavljene kroz digitalna, kao i iskustva uživo. Kreiraj sadržaj, napravi fotografije i pripremi studentske projekte! Takođe možeš i da se bolje upoznaš sa drugim studentima na platformi – ima ih više od 7.000! A tu su i sjajna iznenađenja.

„YOUniversity“ je mesto sa Gen Z atmosferom i digitalnim mogućnostima, u kojima studenti mogu uživati u mnoštvu zabavnih i korisnih sadržaja, uz brojne benefite. Među pogodnostima je i super prilika da se prijave za 7 dana korišćenja novih Samsung modela telefona iz najnovijih serija. Samsung, kao kompanija koja podstiče inspiraciju i originalnost, poziva mlade da pokažu svoj stav, istraže, fotografišu svoja univerzitetska iskustva i podele ih kolegama i prijateljima. Kroz lake taskove i opcije studenti će moći da pokažu svoje ideje kreirajući sadržaj, TikTok-ove ili Reels-e koji će na svoj način prikazati benefite uređaja, koristeći upravo Samsung telefone.

Upoznaj se sa YOUniversity i Samsungom uživo

Kompanija Samsung sarađuje sa više srpskih univerziteta i studentskih organizacija, kao i sa Ino Edukacijom, Centrom za školovanje u inostranstvu. Predstavili su prošlogodišnju YOUuniversity platformu i najnovije telefone na Study Abroad. Fair 2022 i izazvali veliku pažnju posetilaca. Sledeća prilika da se upoznaš uživo sa Samsungom i YOUniversity je blizu! Biće prisutni na Masterclass-u koji organizuju Ino Edukacija i American College of Thessaloniki: Politics and New Technologies, 23.marta u 18h u hotelu Hyatt Beograd. Više informacija i registracija za događaj ovde. Na događaju isprobaj nove telefone, registruj se na platformu i slikaj se u photobooth-u! A onda odslušaj Masterclass o novim tehnologija i zaradi super sertifikat o prisustvu!

Registruj se na YOUniversity platformu i očekuj neverovatnu zabavu!

LINK za registraciju https://rs.youniversity.club/register/

Podelite s prijateljima: