Za sve ljubitelje programa međunarodnog biznisa i preduzetništva, predstavljamo prestižnu školu iz Minhena, Munich Business School.

Osim što je Minhen poznat kao biznis grad Nemačke i u njemu se nalaze brojne internacionalne kompanije (BMW, Siemens, Microsoft) ova škola je dobila i nagradu za broj 1. University of Applied Sciences u Nemačkoj 2019. godine.

Program osnovnih studija je International Business program dostupan na engleskom, nemačkom ili na oba jezika, tj. bilingualno. Mogućnost polaska u septembru i februaru.

Master studije su dostupne kao Dual Degree pa u tom slučaju traju 2 godine. Ukoliko aplicirate na Single Degree, trajanje studija je 18 meseci. Dostupne su kao i osnovne na engleskom i nemačkom jeziku, ili kombinovano.

  • MA in International Business
  • MA in Innovation and Entrepreneurship (samo na engleskom)
  • MA in International Marketing and Brand Management (samo na engleskom)
  • MA in Sports Business and Communication (samo na nemačkom)

Ino Edukacija je zvanični predstavnik MBS za naš region, upis je preko nas direktan, besplatan i olakšan.

Petar Marković, Munich Business School
”Proces apliciranja mi je u početku predstavljao ozbiljan problem, jer nikada ranije nisam imao kontakt sa aplicanjem i sličnim stvarima, tako da sam se totalno oslonio na Ino edukaciju. Isto tako misim da bi mi bilo jako teško da sve te procedure završim sam i da sve ispadne ovako kako je ispalo – uspešno.”

Open day u Ino Edukaciji

Ukoliko smo vas zainteresovali, pozivamo vas da se prijavite za Open Day Munich Business School koji se održava u ponedeljak, 10. maja 2021. godine u periodu od 12h do 16h u kancelariji Ino Edukacije na adresi Makedonska 30 u Beogradu. Moguće je dogovoriti i online sastanke, samo naglasite prilikom prijave.

Imamo zadovoljstvo da ugostimo predstavnicu Munich Business School, gospođicu Jelenu Palamarević, koja dolazi u Beograd da se sastane sa svim našim studentima, predstavi programe i odgovori na sva vaša pitanja.

Kako bismo ispoštovali sve mere zaštite od zaraze COVID 19, prijave su obavezne i termini sastanaka su ograničeni. Dobićete svoj termin nakon prijave. U slučaju donošenja dodatnih mera, sastanci će se održati online.

Podelite s prijateljima: