Studije u Grčkoj, naročito u Solunu, su sve popularnije među učenicima i studentima koji žele da nastave svoje školovanje i započnu karijere u inostranstvu.

Ovo ne predstavlja veliko iznenađenje kada uzmete u obzir blizinu Grčke, prirodnu povezanost naših naroda, letovanja, more i lagodan život za koji svi vezujemo ovaj grad i državu.

Svemu navedenom dodajte kvalitetno obrazovanje sa američkom diplomom i dobijate ACT – American College of Thessaloniki, čiji se glavni kampus nalazi upravo u Solunu i nudi osnovne i master studije na engleskom jeziku.

U ponudi su osnovne i master studije na engleskom jeziku iz oblasti IT-a, biznisa, političkih nauka i psihologije. Za određene programe osnovnih studija dobijate dvojnu diplomu, ACT koledža akreditovanu od strane SAD-a i jednu UK diplomu od strane Open University UK.

Prijave za ZOOM WEBINAR

Pozivamo vas da nam se priključite na ZOOM WEBINAR u četvrtak, 08. aprila 2021. sa početkom u 18h.

Predstavnica ACT koledža, gospođa Voula Dushku, će nam se uključiti iz Soluna kako bi predstavila koledž, programe, procese apliciranja, troškove života i odgovorila na sva vaša pitanja. Prezentaciji će prisustvovati i INO mentori, tako da vam savetujemo da pripremite svoja pitanja i iskoristite priliku da dobijete prave i proverene informacije iz prve ruke.

Ino Edukacija je predstavnik ACT koledža za naš region, i upis je preko nas direktan, besplatan i olakšan. Zakažite besplatan sastanak i saznajte sve o studijama u inostranstvu.

Prezentacija je besplatna, a prijava obavezna. Potvrdu prijave dobićete u narednih 24h.

Podelite s prijateljima: