Kada nam dođu studenti koji su zainteresovani za studiranje u Engleskoj i fokus je da ih studije pripreme za tržište rada, prvo preporučujemo programe na London South Bank University, prestižnom univerzitetu koji se nalazi u centru Londona.

Engleska je oduvek bila sinonim za prestižno i kvalitetno obrazovanje, to svi znamo. Kriterijumi i kvalitet studija su na visokom nivou i konkurencija između univerziteta tera većinu da budu bolji i podižu kvalitet svojih usluga i studija.

Osnovne studije u Engleskoj traju 3 godine, dok master studije traju godinu dana. S obzirom da je u pitanju Engleska, jasno je da možete pronaći zaista najrazličitije programe na njihovom maternjem jeziku. Naše iskustvo je da studenti najčešće studiraju: arhitekturu, inženjerstvo, film i dramu, menadžment, ekonomiju – najveća je šansa da ćete željeni program pronaći upravo u Engleskoj.

Zašto izdvajamo London South Bank University?

Najvažnija stvar kojom se diči ovaj Univerzitet jeste da se već godinama nalaze na broj 1 mestu po procentu zaposlenih studenata nakon diplomiranja u Engleskoj! Ovo je izuzetan uspeh s obzirom na broj kvalitetnih obrazovnih institucija širom Engleske.

Nakon toga, izdvojili bismo raznovrsnost programa. Na LSBU možete studirati sve od programa vezanih za ekonomiju i biznis do psihologije, arhitekture, prava, istorije, politike, nekretnina, kriminologije, filma. Izbor je veliki i studenti uvek pronađu željeni program.

Treća i jednako važna stvar za sve naše studente je kampus u centru Londona i fakultetski smeštaj. Imate priliku da živite u samom centru grada, na nekoliko minuta od fakulteta, po pristupačnim cenama.

Stipendija preko Ino Edukacije

Direktan kontakt sa Univerzitetom i stipendija preko Ino Edukacije.

Poslednja, ali ne i najmanje važna stvar su pogodnosti koje studenti imaju prilikom apliciranja koje je besplatno preko Ino Edukacije. Naš tim revidira svu dokumentaciju, izrađuje dodatnu po potrebi i vodi računa da vaša aplikacija protekne bez stresa i na najbolji mogući način.

INO studenti prvi dobiju odgovor, uvek imaju najnovije informacije koje dobijamo direktno od Univerziteta i apliciramo za stipendiju koja iznosi do 3000 funti!

”Što se programa tiče odabrala sam arhitekturu na London South Bank Univerzitetu. Specifično za ovaj program u Engleskoj jeste što se mnogo fokusiraju na praksu i realističnu pripremu za dalju karijeru za razliku od pojedinih zemalja gdje dominira teorija.” Petra Boreta, LSBU

Da li da apliciram sada?

Odgovor je da!

Univerziteti nastoje da normalizuju nastavu, jer se pokazalo da internacionalni studenti nisu zainteresovani za online predavanja u visokom procentu. Očekuje se normalizacija predavanja od septembra, a dostupnost vakcina protiv virusa COVID 19 to može da omogući i ranije.

Upravo je ovaj pad u zainteresovanosti internacionalnih studenata doveo do smanjenja konkurencije i određenih olakšica prilikom apliciranja i upisa.

Najveće šanse da budete primljeni na fakultet u inostranstvu imate upravo sada!

Lakše do radne dozvole

Jedna od važnih informacija za sve naše studente je i da sada nakon diplomiranja na UK univerzitetu, možete produžiti svoju vizu do dve godine kako biste ostali da tražite praksu/posao u zemlji.

Ukoliko niste sigurni da li ste adekvatan kandidat za studije u inostranstvu ili želite da aplicirate na studije, zakažite besplatan sastanak sa našim mentorima i dobićete sve informacije:

Podelite s prijateljima: