Poklonite sebi ili drugima novogodišnji poklon paket za profesionalnu orijentaciju ili cv+motivaciono pismo za studije ili posao! Neka ovogodišnji paketić bude lep, koristan i donese bolju budućnost i 2021. godinu!

Praznici nam stižu, a sa njima i novogodišnje odluke, planovi za sledeću godinu i načini kako da budemo bolja verzija sebe!

Naš fokus kao centra za školovanje u inostranstvu jeste da mladi ljudi ispune svoj potencijal i naprave pravi odabir ka svojoj budućoj karijeri uz naše iskustvo, smernice i alate.

Ova godina nam je svima bila izazovna i spremni smo za nove lične i karijerne početke! Iz ovog razloga pripremili smo paketiće koje možete pokloniti sebi ili drugima, a pomoći će vam da radite na sebi i napredujete u karijeri:

Poklon Profesionalna Orijentacija

U pitanju je Harrison Assessment licencirana i nagrađivana profesionalna orijentacija koja nema ograničenje u godinama. Mlađima pomaže u odabiru fakulteta i buduće profesije, dok malo starijima koji su već zagazili u poslovne vode, pomaže da se fokusiraju i donesu prave odluke u karijeri.

Nakon online testa, dobijate detaljan izveštaj o sebi, svojim veštinama i profesijama koje bi vam najbolje išle od ruke, baš na osnovu vaših sklonosti i veština!

Ima li boljeg poklona za početak nove godine od testa koji vas usmerava ka karijeri u kojoj ćete biti ostvareni, uspešni i srećni?

Profesionalnu orijentaciju možete nameniti sebi ili kao poklon drugoj osobi, samo navedite mejl na koji želite da stigne test. Cena je 10 800 RSD i uplatu možete izvršiti u pošti ili online.

Više informacija i online uplatu možete izvršiti ovde.

Poklon CV i Motivaciono (Propratno) pismo

Idealan poklon za:

  • Studente koji žele da upišu studije u inostranstvu
  • Sve koji su u potrazi za poslom

Ino mentori imaju višegodišnje iskustvo u izradi profesionalne dokumentacije za apliciranje na studije ili poslove u zemlji i inostranstvu.

Povećajte šanse sebi ili nekoj dragoj osobi za upis na željeni program ili pronalazak posla! Prepustite se u ruke profesionalcima.

U zavisnosti od namene, izrađujemo paket CV i Motivaciono pismo za studije ili CV i Propratno pismo za apliciranje na posao.

Ceo proces je online, dokumentacija se izrađuje u roku od 3 do 5 radnih dana na osnovu popunjenih upitnika i cena je 12 000 RSD.

Možete platiti online paket za studije ovde ili paket za posao ovde.

Želimo Vam srećne praznike!

Kontaktirajte nas:

Podelite s prijateljima: