Da li vas interesuju srednje škole u Engleskoj?

Nije tajna da je englesko obrazovanje prestižno i u samom vrhu na svetu. Boarding škole vam otvaraju vrata za upis na najprestižnije svetske univerzitete.

Ino Edukacija je direktan predstavnik nekoliko prestižnih boarding škola i pozivamo vas da se prijavite za INFO dan jedne od njih!

Ino Edukacija će dodeljivati stipendije od 20% i 35% svim zainteresovanima koji dođu na info dan!

St. Andrew’s College Cambridge

St. Andrew’s College je prestižna boarding srednja škola locirana u svetskom centru edukacije, gradu Kembridžu na istoku Engleske.

Čak 71% učenika ove škole je upisalo univerzitet koji se nalazi u top 20 univerziteta, dok je ostatak upisao univerzitete koji se nalaze u top 30!

Sama lokacija škole nije slučajno odabrana, već je učenicima omogućeno da koriste resurse Univerziteta Kembridž, kao i njihove svetski poznate profesore koji drže gostujuća predavanja. Tako učenici mogu provesti časove biologije u botaničkim baštama Univerziteta, časove umetnosti uz posetu Fitzwilliam muzeju koji se nalazi u okviru Univerziteta Kembridž i slično.

Uz kvalitetno obrazovanje, učenici odsedaju u bezbednim rezidencijama škole koje su zatvorenog tipa. Koriste ih samo učenici škole i pod stalnim su nadzorom menadžera rezidencija. Takođe, doručak i večera su obezbeđeni za sve učenike i uključeni u cenu.

Ino Edukacija je direktan predstavnik ove škole i preko našeg centra je moguće dobiti stipendiju sa kojom će vas godinu dana A-levels programa, smeštaj, polupansion i depoziti koštati 16 724€. Ovo je odličan odnos cena-kvalitet i najpovoljnija opcija za školovanje u UK!

Info dan u Ino Edukaciji – sastanak sa predstavnicom škole

Pozivamo vas da se prijavite za INFO dan i saznate sve informacije o boarding školi direktno od predstavnice gđe Mengqi Li (Vickie) koja će nas posetiti kako bi odgovorila na sva vaša pitanja i predstavila školu:

četvrtak, 03. decembar 2020. godine

individualni sastanci će se održavati od 13h do 17h na adresi Ino Edukacije, Makedonska 30 Beograd

Moguće je održati sastanak i online putem Skype-a.

Sve mere bezbednosti će biti ispoštovane.

Sastanci su besplatni, a prijava je obavezna. Nakon prijave ćemo vas kontaktirati kako biste dobili svoj termin sastanka:

Podelite s prijateljima: