Saznajte sve o studijama na prestižnom Univerzitetu Cattolica direktno od predstavnika Univerziteta na besplatnom vebinaru 18. novembra u 18h!

5 razloga za studije na Univerzitetu Cattolica

Sigurno ste već čuli za čuveni Univerzitet Cattolica sa glavnim kampusom u Milanu, ali i ukoliko niste, ovo je 5 razloga zašto da odaberete Cattolicu za nastavak svojih studija:

  • dobar izbor programa na engleskom jeziku
  • u top 2 fakulteta za ekonomiju u Italiji
  • u top 100 univerziteta na QS listi po zapošljivosti
  • Milano je svetska prestonica mode i poslovnih prilika
  • stipendije u Italiji i umanjenja školarine preko Ino Edukacije

Ino Edukacija je vodeći rekruter za Univerzitet Cattolica u našem regionu! Olakšajte sebi proceduru i upis. Zakažite besplatan sastanak i slanje aplikacije!

Kampusi i programi

Univerzitet Cattolica ima kampuse u Milanu, Rimu, Pjaćenci, Kremoni i Breši. Master programi mogu trajati jednu ili dve godine.

Jednogodišnji master programi

Programi koji počinju u septembru:

Credit Risk Management (second level Master), Corporate Communication, Cultural Diplomacy (kampus Rim),  Economics and Finance (second level Master), International Business, International Business Executive, International Cooperation and Development, International Marketing Management, International Relations, International Screenwriting and Production (svake druge godine), Luxury Goods Management, Strategic Management for Global Business, Viticulture and Enology. 

Programi koji počinju u januaru:

Arts Management, Data Science for Management, International Relations, Middle Eastern Studies.

Cena školarine je od 7500 do 12000, uz mogućnost umanjenja do 40% kroz stipendiju, ukoliko ste dobar kandidat i prijavite se na vreme. 

Dvogodišnji master programi (Graduate Master, posle kojih se može na PhD)

Svi programi počinju u septembru:

Actuarial Science for Insurance, Agricultural and Food Economics, Banking and Finance, Data analystics for Business and Economics, Economics, Global Business Management (kampus Pjaćenca), Healthcare Management (kampus Rim), Innovation and Technology Management, Management, Methods and Toplics in Arts Management.

Cena školarine je 8400 evra, a preko Ino Edukacije možete dobiti umanjenje na 5500 evra po godini. 

Besplatan vebinar predstavnika Univerziteta i iskustvo studenta

Registrujte se za besplatan vebinar posvećen master studijama na Univerzitetu Cattolica i saznajte sve o studijama, programima i cenama direktno od regionalnog predstavnika, gospodina Mattea Magnanija.

Svoje iskustvo sa osnovnih studija podeliće i naša studentkinja ambasadorka, Angelina Odadžić.

This image has an empty alt attribute; its file name is Angelina-Odadzic,-Universita-Cattolica-del-Sacro-Cuore---4c84f6dc0b181860b7f1789c193d64bef451f843.png

Angelina Odadžić 

Proces apliciranja nisam osetila iz razloga što sam se u potpunosti oslonila na Ino edukaciju. Nije bilo nejasnoća, sve je bilo temeljno objašnjeno, i u vezi dokumentacije, i u vezi sa kriterijumima i svim ostalim delovima procesa. Na početku sam se mnogo plašila i mislila sam da će zahtevati mnogo više vremena i silne dokumentacije koju ni ne znam kako da nabavim, ali na kraju se ispostavilo da je to bio samo strah i da sam proces traje kratko i lako.

Iskoristite priliku da saznate sve informacije i dobijete odgovore na svoja pitanja iz prve ruke

18. novembar 2020. godine u 18h

Dobićete link za prisustvo vebinaru nakon registracije putem formulara ispod.

Kliknete na datum i vreme vebinara i otvoriće se formular za prijave. Potvrdu i link za pristup ćete dobiti na mejl.

Podelite s prijateljima: