Zanimaju te studije u inostranstvu? Pitaš se kome da se obratiš i gde dobiti prave i proverene informacije na jednom mestu?

Ino Edukacija otvara vrata svoje kancelarije za sve studente koje interesuju osnovne, master ili MBA studije u inostranstvu! Zakažite svoj individualni sastanak sa INO mentorom i dobićete odgovore na sva pitanja, predloge programa i informacije o procedurama koje vas očekuju – na jednom mestu.

Ino Edukacija OPEN DAY

Datum: č̶e̶t̶v̶r̶t̶a̶k̶,̶ ̶1̶1̶.̶ ̶j̶u̶n̶ ̶2̶0̶2̶0̶.̶   četvrtak, 18. jun 2020. NOVI TERMIN

Vreme: dobićete svoj termin sastanka nakon prijave

Mesto: Ino Edukacija, Makedonska 30, Eurocentar, Beograd

*Ukoliko živite van Beograda, moguće zakazivanje sastanka putem Skype-a

Sastanak je besplatan, prijava je obavezna kako biste dobili svoj termin.

Ino Edukacija je centar za školovanje u inostranstvu sa desetogodišnjim iskustvom u sferi studentske mobilnosti i uspešno vršimo upis studenata na osnovne, master i MBA studije u inostranstvu.

INO mentori pružaju pomoć i podršku tokom celog procesa od profesionalne orijentacije, izbora programa i fakulteta u skladu sa kvalifikacijama, željama i finansijskim mogućnostima kandidata, polaganja potrebnih testova, izrade dokumentacije, apliciranja i upisa. Kada se kandidat uspešno upiše na studije, apliciramo za vizu i student postaje član Ino Alumni Kluba.

Uz punu podršku, naš centar je jedini u regionu koji direktno sarađuje sa preko 100 univerziteta iz celog sveta i studentima omogućava direktan i olakšan upis uz mogućnost umanjenja školarine.

Ino Edukacija studenti
Ino žurka i studenti iz Italije 2018

Preko 1000 studenata je prošlo kroz Ino sistem i uspešno upisalo svoje studije u inostrantvu, budi i ti među njima. Kvalitetno obrazovanje je ključ uspeha!

Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, prijavite se za Open Day i dobićete termin sa INO mentorom:

Podelite s prijateljima: