Obaveštavamo vas da Ino Edukacija otvara vrata svoje kancelarije za sve studente i roditelje od 18. maja 2020. godine na adresi Makedonska 30, Eurocentar, u Beogradu. Zakažite svoj sastanak sa INO mentorima na vreme!

Ino Edukacija centar za školovanje u inostranstvu je proširio svoje kapacitete i kancelarije, tako da od sada pomoć prilikom procedura i upisa na univerzitete, srednje škole i kurseve jezika u inostranstvu INO tim pruža na novoj adresi – Makedonska 30, Eurocentar, Beograd.

Vrata nove kancelarije su otvorena od 18. maja 2020. godine, a radno vreme je radnim danima od 09h do 17h. Kako bi zaposleni roditelji i studenti imali priliku da zakažu sastanak u terminu koji im odgovara, kancelarija će utorkom raditi u periodu od 11h do 19h. Kancelariji se može pristupiti i iz ulaza u Dečanskoj ulici, a konsultacije se zakazuju.

This slideshow requires JavaScript.

Sve studente koji su želeli da upišu svoje osnovne i master studije u inostranstvu ove godine, obaveštavamo da su rokovi na većini naših partnerskih univerziteta još uvek otvoreni! Ukoliko vas interesuju studije na nekom od navedenih univerziteta, možete zakazati besplatan sastanak sa INO mentorima i dobićete sve informacije i slanje prijave potpuno besplatno.

Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu ili imate pitanja, pošaljite nam besplatan upit:

 

 

Podelite s prijateljima: