Univerzitet Cattolica je najveći privatni univerzitet u Evropi sa tradicijom dugom preko 100 godina i prepoznat je od strane poslodavaca širom Italije.

Po prestižnom QS rankingu Cattolica Univerzitet se nalazi u top 200 univerziteta na svetu za 10 naučnih disciplina, a u ponudi su programi osnovnih i master studija na engleskom i italijanskom jeziku.

Zbog svoje veličine poseduje nekoliko kampusa, od kojih se glavni i najveći nalazi u Milanu, a ostali su u Piacenzi, Cremoni, Bresci i Rimu.

8594533_orig

Pozivamo vas da posetite prezentaciju Universita Cattolica del Sacro Cuore, koja će se održati 20. februara u 18h u hotelu Marriott na adresi Vase Čarapića 2-4.

Prezentaciju će održati gospodin Matteo Magnani, koji nam dolazi pravo iz Milana, i tu je da zajedno sa timom Ino agencije za studije u inostranstvu odgovori na sva vaša pitanja i nedoumice, kao i da vam pruži sve potrebne informacije o programima i studiranju u Italiji.

Ovo je jedinstvena prilika da svoja pitanja postavite direktno predstavniku univerziteta, da saznate kako izgleda proces apliciranja na studije i koje uslove treba da ispunite da bi ste bili primljeni na fakultet.

Ulaz je besplatan, a registracija obavezna zbog ograničenih mesta. Prijavite se za prezentaciju putem formulara ispod:

Podelite s prijateljima: