DOBIN model online studija, koji se izvodi 100% online i bez fizičkog kontakta, odgovara potrebama i tempu savremenog života. Omogućava vam da sami odredite vreme za učenje, tempo učenja i da vam studijske informacije i gradivo budu dostupni bilo gde i bilo kada. Ovo je jedini fakultet u Jugoistočnoj Evropi sa dve međunarodne akreditacije za ovakav način studiranja. U Srbiji je do ove diplome došlo 330 zaposlenih studenata i studenata koji su studirali iz inostranstva, iz čak 46 zemalja sveta.

O DOBA Fakultetu

DOBA Fakultet Maribor je osnovan 2003. godine i nalazi se u Sloveniji. Od tada fakultet ide u korak sa vremenom i omogućava studentima da kroz savremen način studiranja, stiču znanja i veštine koje uspešno prenose na svoje radno okruženje.

Doba Fakultet je u uvođenju tehnologija u pedagoški proces pionir na evropskom visokoškolskom prostoru. Model online studija je jedan od najvećih razvojnih dostignuća fakulteta, a uvažavanje evropskih standarda pri online obrazovanju su potvrdili i sa dve međunarode akreditacije.

Fakultet svoje online programe na srpskom jeziku u Srbiji izvodi još od 2008. godine, kada je prva generacija studenata upisana i u kojima je u akreditovana tri bachelor i tri master programa diplomiralo preko 330 studenata.

001_dobaStavba-brezMercatorja

Modernost i odličnost fakulteta se temelje na:

  • Međunarodnim akreditacijama i evropskim diplomama koje su priznate i u Srbiji
  • Savremenim načinom studiranja koji je prilagođen zaposlenima
  • Praktičnim programima koji su odmah upotrebljivi u praksi
  • Profesorima iz privrede
  • Mogućnost studiranja iz inostranstva na srpskom jeziku
  • Komplena podrška studentima tokom studija – pedagoška, administrativna i tehnička

Kvalitet studija

O kvalitetu studija i programa na DOBA Fakultetu svedoči i činjenica da je fakultet član priznatog instituta za kvalitet CQI (Chartered Quality Institute) i međunarodnog udruženja u okviru udruženja ECQA (European Certification and Qualification Association).

Pošto se studije u celosti izvode online, ovim programima se posvećuje posebna pažnja, tako da su oni potpuno usklađeni sa međunarodnim standardima.

  • NETS Standards (International Society for Technology in Education)
  • E-xcelence (European Association of Distance Teaching Universities)
  • CEL (European Foundation for Management Development)
  • WHED (World Higher Education Database)

O kvalitetu studija govore i dve međunarodne akreditacije za online programe koje poseduje jedino DOBA Fakultet u celoj jugoistočnoj Evropi.

DOBA_0294

Online programi

Osnovne studije traju tri godine i programi su:

Cena programa je 2 449 EUR ukoliko plaćate odjednom ili 2 549 EUR ukoliko plaćate na 11 mesečnih rata.

Master studije traju dve godine i programi su:

Cena programa je 3 169 EUR i postoji mogućnost plaćanja na rate, dok je za program Menadžment pametnih gradova cena 5 490 EUR i iznos se plaća odjednom.

Doktorske studije traju tri godine i program se zove Inovacije i održivo poslovanje u digitalnom društvu.

Mini MBA je četvoronedeljni program i jedinstven ovog tipa u Srbiji. Sve informacije o ovom programu možete pročitati ovde.

Uspešne priče diplomaca DOBA Fakulteta možete pročitati ovde.

Više informacija na http://www.doba.rs ili https://www.facebook.com/DOBAFakultet.

10-Splet SRB, HRV

Upis i apliciranje

Za upis na osnovne studije neophodna vam je diploma srednje škole, dok je za upis na master studije neophodna diploma fakulteta i popunjava se online prijava.

Ukoliko vas interesuju DOBA Online studije na srpskom jeziku, pošaljite nam besplatan upit  i poslaćemo vam sve informacije o studijama i uslovima upisa.


 

Podelite s prijateljima: