Podelite s prijateljima:

Uspešno je održan Study Abroad. Fair Belgrade 2018 – prvi sajam u Srbiji posvećen isključivo školovanju i stipendijama u inostranstvu!

Study Abroad. Fair Belgrade 2018 je sajam školovanja i stipendija u inostranstvu koji je održan 27.oktobra u hotelu Hilton.

U najvećoj sali hotela Hilton nalazili su se štandovi preko 40 univerziteta i škola jezika iz inostranstva za kojima su bili predstavnici univerziteta, a u dve sporedne sale su tokom celog dana održavane prezentacije na kojima su posetioci imali prilike da saznaju više informacija o stipendijama i studijama na određenim univerzitetima.

Sajam je posetilo preko 2000 ljudi i svi posetioci su registrovani, tako da će uskoro dobiti email-ove sa informacijama o željenim fakultetima i programima.

Study Abroad. Fair Belgrade će se održavati svake jeseni, tako da ukoliko niste stigli da ga posetite ove godine i informišete se o načinima za odlazak na studije u inostranstvo, to možete učiniti sledeće godine ili zakazati konsultacije sa mentorom putem formulara ispod.

Atmosferu i slike sa Study Abroad. Fair Belgrade 2018 pogledajte ovde:

Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu ili želite da zakažete konsultacije, pošaljite nam besplatan upit.

Podelite s prijateljima: