Sajam obrazovanja u inostranstvu – Study Abroad. Fair 2019 se održava 26.oktobra u Beogradu i 27. oktobra u Novom Sadu. Više informacija i link za prijave pronađite OVDE.

Ulaz je besplatan, a prijave obavezne putem formulara na dnu teksta.

EU Business School (EU)

Osnovana 1973. godine, EU Business School (EU) je međunarodna, profesionalno akreditovana biznis škola (univerzitet) sa kampusima u Barseloni, Ženevi, Montrou i Minhenu. Pružaju dinamičnu nastavu u malim grupama na engleskom jeziku, sa najboljim kurikulumom iz severnoameričkih i evropskih akademskih programa. Pragmatičan pristup poslovnom obrazovanju priprema studente za karijeru u današnjem svetu koji se brzo razvija i globalizuje poslovni svet. EU nudi fondacije, bachelor’s, master’s (MBA) i doktorske programe, sa fokusom na poslovnu administraciju, komunikaciju, upravljanje turizmom, međunarodne odnose, sportski menadžment, upravljanje digitalnim medijima, međunarodno poslovanje, marketing, finansije, upravljanje preduzećima i ljudskim resursima .

Studiraj globalno 

Osim u Barseloni, EU ima i druge kampuse. Sa globalnom mrežom, ohrabruju studente da učestvuju u programskim razmenama interkampusa, kako u Evropi, tako i u partnerskim institucijama širom sveta. Studenti takođe mogu da steknu državno priznate diplome na kampusima EU sa Univerzitetom Roehampton u Londonu, Univerzitetom Derbi u U.K. i Universidad Catolica de Murcia (UCAM) u Španiji. Partnerstva sa Univerzitetom Pace u Njujorku, Kalifornijskim univerzitetom u Riversidu, Fisher koledžom u Bostonu i Univerzitetom Shinavatra u Bangkoku pružaju prilici da steknu drugu kvalifikaciju dok studiraju u različitim i bogatijim okruženjima.

Kampusi

Da li želite da studirate na sunčanoj mediteranskoj obali, u podnožju švajcarskih Alpa ili u ekonomskom prestonici Nemačke, EU pruža studentima mogućnost da žive u četiri različita grada u Evrope. Studenti mogu menjati kampuse tokom studija i istražiti raznolikost Barselone, Ženeve, Montroa i Minhena. Ovo pruža odličan razlog za učenje novog jezika i upoznavanje različitih ljudi iz različitih kultura, a istovremeno iskusiti nove poslovne mogućnosti i perspektive.

EU Barselona Kampus

Zemlja: Španija
Adresa: Ganduxer 70, 08021 Barselona, Španija
Sajt: barcelona.euruni.edu
Smešten u La Bonanovi, jednoj od najpopularnijih delova Barselone
Broj studenata: oko 1.000
Preko 100 nacionalnosti prisutnih u kampusu

Kampus EU Barcelona se nalazi u La Bonanovi, u “fensi” okrugu na severozapadu grada sa starim svetskim šarmom održanim na mnogim tradicionalnim tržištima hrane i prodavnica. Pored brojnih teretana, sportskih objekata i fantastičnih restorana, u susedstvu se nalaze i modernistički rad renomiranog katalonskog arhitekte Antonija Gaudija. Gradska zgrada u Barseloni sadrži najmodernije objekte sa prozorima od poda do plafona koji iskorišćavaju prirodno svjetlo. Wi-Fi pristup je dostupan u kampusu, a svaka učionica ima SMARTBoard sa visokotehnološkim zvučnim sistemom.

EU Ženeva Kampus

Zemlja: Švajcarska
Adresa: Kuai du Seujet 18, 1201 Ženeva, Švajcarska
Sajt: geneva.euruni.edu
Smešten u centru Ženeve
Blizu Crvenog krsta, Ujedinjenih nacija, UNESCO-a i štaba Svetske zdravstvene organizacije
Broj studenata: oko 300

Ženevski univerzitet u EU nalazi se u očaravajućem četvrtu Grotes Saint-Gervais. Ova centralna lokacija stavlja učenike u srce vodećih svetskih kompanija i samo pet minuta hoda od finansijske četvrti glavne šoping zone. Okružen prelepom arhitekturom, kampus je blizu trgovačkih radnji, trendi barova i restorana. U zgradi kampusa nalaze se najmoderniji objekti za učenje. Wi-Fi pristup je dostupan u kampusu, a svaka učionica ima SMARTboard sa visokotehnološkim zvučnim sistemom.

EU Montro Kampus

Zemlja: Švajcarska
Adresa: Villa Ormond – Rue du Lac 18, 1815 Clarens-Montreux, Švajcarska
Vebsite: montreux.euruni.edu
Nalazi se u gradu
Broj studenata: oko 100
Udaljen manje od sat od nekih od najboljih ski staza u Švajcarskoj

EU Montro kampus se nalazi u istoimenom gradiću na kosim brdima Alpa sa spektakularnim pogledom na Ženevsko jezero i Švajarske Alpe, u prekrasnoj Villa Ormond. Prostor EU Montro okružen je prelepim baštama i savršen za odmor na otvorenom. Vila je samo nekoliko koraka od sedam kilometara dugog šetališta, koje su pruža duž jezera između Zamora Chillon i obližnjeg grada Veveja, u kome se nalazi uprava Nestle kompanije.

EU Minhen Kampus

Zemlja: Nemačka
Adresa: Theresienhohe 28, 80339 Minhen, Nemačka
Sajt: http://eumunich.com
Smešten u centru grada
Broj studenata: oko 500
Nova state-of-the-art zgrada

EU-Minhenski kampus je centralno smešten u Theresienhohe-u, preko puta istorijskog i živog sajma Theresienviese, gde se nalazi najveći svetski sajam Oktoberfest. Minhen je ekonomsi epicentar Nemačke i EU svake godine školuje buduće menadžere za evropske kompanije. Studenti redovno prisustvuju industrijskim posetama globalnim preduzećima kao što su BMV, Siemens, Paulaner, Coca-Cola, MAN Trucks, Audi i Porsche. Gradska zgrada EU u Minhenu sastoji se od najsavremenijih učionica sa prozorima od poda do plafona koji koriste prirodno svetlo. Wi-Fi pristup je dostupan u kampusu, a svaka učionica ima SMARTBoard i visokotehnološki zvučni sistem.

Osnovne studije

Master studije

MBA programs:

 Double degree sa Universty of Roehampton:

 

Akademska partnerstva i akredaticije

EU Business School stalno istražuje mogućnosti saradnje i partnerstava sa institucijama svetske klase. U partnerstvu sa Univerzitetom u Derbiju, Univerzitetom Roehampton u U.K. i Universitad Catolica de Murcia u Španiji, studenti dobijaju državne diplome koje su akreditovane od strane UK i od strane Španije (državne akreditacije-state acredited).

Univerzitet u Derbiju je javni univerzitet koji je priznat od strane vlasti u visokom obrazovanju u U.K. i Nacionalnom informacionom centru za priznavanje (NARIC), a revidira Agencija za osiguranje kvaliteta za visoko obrazovanje (KAA). Program Univerziteta u Derbiju ima dodatnu korist da bude akreditovan od strane Chartered Management Institute (CMI), koji studentima pruža mogućnost postizanja dodatne kvalifikacije – CMI’s Diploma in Leadership and Management.

Univerzitet u Roehampton u Londonu, U.K. pridržava se standarda koje je uspostavila agencija za osiguranje kvaliteta u U.K. za visoko obrazovanje (KAA). Prepoznaje ga Nacionalni informativni centar za priznavanje (NARIC). U 2014, univerzitet je proglašen za broj 1 savremeni univerzitet u U.K. Na postdiplomskim studijama, studenti iz EU iz svih kampusa, sa dve ili više godina radnog iskustva, mogu dobiti MBA Univerzitet u Roehamptonu, a studenti sa manje od dve godine radnog iskustva mogu dobiti master u međunarodnom menadžmentu. Studenti diplomiraju sa priznatim državnim stepenom U.K. dodijeljenim na Univerzitetu Roehampton. Svi studenti EU koji polažu MBA na međunarodnom biznisu u kampusu u Barseloni dobit će akreditovani stepen od strane Universidad Catolica de Murcia (UCAM).

Karijerni centar

Odeljenje za karijere u EU nudi pomoć i savete studentima i diplomcima koji traže praksu i opcije za zapošljavanje. EZ alumni mreža broji 26.000 članova i predstavlja preko 100 nacionalnosti koja svojim studentima pruža široku mrežu kontakata širom sveta po završetku studija.

Rangiranje

EU Business School je među najboljima. Programi unutar naše mreže su dosledno istaknuti u vrhu nivoa globalnog i evropskog ranga.

  • Online MBA je rangiran 14. na svetu po QS Top MBA (2017)
  • 100/100 za raznolikost studenata od QS Top MBA (2017)
  • 96/100 za kvalitet studenata od strane QS Top MBA (2017)
  • Online MBA rangiran je kao globalni broj jedan i kampus za MBA na prvom mestu od strane CEO Magazine (2017)
  • Pozicioniran u top 20 poslovnih škola časopisa China Economic Reviev
  • Šesta najbolja poslovna škola za studentkinje prema magazinu Capital
  • Rangiran na vrhu za globalne i evropske MBA programe CEO Magazine
  • Rangiran na petom mestu u QS MBA vodiču po povraćaju investicije i povećanju plate nakon studija u Evropi

 

Cene studija

Na osnovnim studijama cena školarine za prvu godinu je 10300€, a za drugu i treću godinu cena je 12300€. Na Master studijama cena 11300€. Cena prijave je 200€.

Prijava

Upis i prijave preko Ino agencije je direktan i siguran (pod uslovom da kandidat ispunjava minimum zadatih kriterijuma). Osim upisa, pomažemo i oko smeštaja, dokumentacije i vize.

Ukoliko želite da se prijavite na Sajam, popunite formular ispod.

Podelite s prijateljima: