Ino agencija za studije u inostranstvu organizuje posetu Univerzitetu Webster, najvećem privatnom univerzitetu u Beču, od 27-29. septembra.

Ukoliko vas zanimaju studije iz oblasti biznisa, međunarodnih odnosa, medija i komunikacija ili psihologije – Univerzitet Webster iz Beča vam nudi sve te programe na engleskom jeziku, odlične uslove studiranja, smeštaj i američku diplomu!

O  Univerzitetu Webster

Webster Univerzitet je američki univerzitet sa globalnom perspektivom i kampusima širom sveta. Bečki kampus, Webster u Beču je privatni univerzitet, otvoren 1981. godine, a akreditovan u SAD-u i u Austriji.

Webster je društveni / biznis univerzitet sa 3 glavna fokusa: biznis, mediji i komunikacije, međunarodni odnosi i psihologija. O njihovim smerovima saznajte više ovde. Ono što se sa sigurnošću može reći je da je ovaj univerzitet elitan i da je uspeo da objedini američki način školovanja i stari šmek Beča. Studenti su veoma opušteni i pozitivni, skoncentrisani na studije i svoj napredak.

Cena studija za osnovne studije je 19 040 evra po godini. Webster ima svoj kampus gde je moguće iznajmiti sobu  (5-7 hiljada evra godišnje) i imati plaćene obroke cele godine (2 280 evra godišnje).

Cena studija za master studije je 27 195 evra za program od 14 meseci, a  35 280 evra za program od dve godine. Webster ima svoj kampus gde je moguće iznajmiti sobu (5-7 hiljada evre godišnje) i imati plaćene obroke cele godine (2 280 evra godišnje).

Cene su više od prosečnih evropskih jer je Webster američki univerzitet i u cenu studija ulazi veliki broj vanškolskih aktivnosti, članstva u studentskim klubovima, predavanja, privatni časovi, mentorisanja i slično.

Webster Open Day

Webster svake godine otvara svoja vrata budućim studentima sa ciljem da se bolje upoznaju sa načinom studiranja, zgradom fakulteta, profesorima i generalno svim mogućnostima koje studiranje na Websteru pruža!

Open day se održava 27. i 28. septembra, polazak je 27.septembra u jutarnjim časovima, a 29. septembra je planirano slobodno popodne i povratak kući. 

U cenu od 100 evra je uračunat prevoz kombijem i dva noćenja u apartmanu u blizini fakulteta. 

Ukoliko želite sa nama u posetu Webster Univerzitetu, prijavite se putem formulara ispod i uskoro će vas kontaktirati neko od kolega iz Ino tima!

 

Podelite s prijateljima: