Od 23-25.novembra 2018. vodimo grupu studenata na Open Day na Univerzitetu Fontys, kampus Eindhoven. Provedite vikend u Holandiji i saznajte kako je studirati u ovoj sjajnoj zemlji!

Fontys Univerzitet

Državni holandski univerzitet Fontys nalazi se u južnoj Holandiji u gradovima Eindhoven, Venlo i Tilburg. Nudi veliki broj osnovnih studija na engleskom, koje uključuju sjajne profesore i profesionalce iz privrede, kao i zagarantovane prakse i lako zapošljavanje posle studija. Postoji više fakulteta i na engleskom jeziku možete studirate sve smerove tehnike i elektrotehnike, IT-a, biznisa, marketinga, komunikacija, saobraćaja, ali i plesa, fizioterapije i zdravstvene zašitite. Na Master studijama postoji Master studije iz muzike za skoro sve instrumente, takođe na engleskom jeziku. Cena studija je 7.500-9600 evra po godini, a za studente koji imaju EU pasoš (hrvatski, bugarski, rumunski, mađarski, slovenački) cena studija je samo 2000 evra godina.

studije-na-engleskom-u-holandiji

Fontys Open Day

Cilj događaja je da profesori i studenti predstave programe, uslove studiranja, stipendije i sve mogućnosti koje Fontys pruža!

Smeštaj je obezbeđen i besplatan, kao i doručak, a vaše je samo da bukirate avionsku kartu low-cost Wizzair aviokompanije, koja iznosi do 50 evra ako se bukira na vreme. Fontys Open Day uključuje i obilazak grada, svečanu večeru u subotu uveče, obilazak celog kampusa, upoznavanje profesora i studenata. Sam Open Day je u subotu 24.novembra, ostalo vreme je predviđeno za zabavne aktivnosti.

Kako smo se proveli prošli put pogledajte ovde!

Datum polaska: 23.novembar (petak)

Datum povratka: 25.novembar (nedelja)

Let: Belgrade>Eindhoven 23.novembar, Eindhoven>Belgrade 25.novembar, Wizzair (traje 2 sata, direktan let)

Smeštaj: Studentski hosteli, 2 noćenja (besplatno)

Učestvovanje je besplatno. Potvrdu o učešću dobijate tek kada prođete proces selekcije kandidata. Grupu vodi marketing menadžerka Milica Vlahović.

Broj učesnika je ograničen, prijavite se što pre u upitniku ispod.

 

Ako vam upitnik ne radi pošaljite mejl na office@inoagencija.com

Podelite s prijateljima: