stc-logo-design-concept-1800x800

O fakultetu

STC Higher Education je vodeća ustanova za visoko obrazovanje na Malti sa fokusom na biznis i IT oblasti. Usled partnerstva sa liderima u ovim oblastima (Middlesex University, NCC Education, Cisco, Microsoft i Redhat Linux) studentima se pruža mogućnost da dobiju svetski priznate kvalifikacije i sertifikate studirajući na jednom od najlepših mesta za život. Ovo je vrlo prestižna i u svetu poznata ustanova za IT obrazovanje, po čijem završetku dobijate diplomu University of Middlesex. Kursevi su kreirani tako da zalaze u samu suštinu date oblasti i pripremaju vas za praktičan rad i zaposlenje nakon kursa. U ponudi su kursevi različitog vremenskog trajanja što zavisi od samog kursa koji odaberete.

boats-116594_960_720

Sunčana Malta

Malta je ostrvo okruženo prelepim Mediteranskim morem, udaljeno 90 km od obale Sicilije. Grad je živ i pun mladih ljudi, ima dosta restorana, kafića, diskoteka, kao i muzeja i istorijskih lokacija. Organizuju se i muzički festivali, a engleski jezik je svakodnenvno u upotrebi tako da ćete se lako sporazumevati. Maltu obeležava mediteranska kuhinja, sunce i more, pa predstavlja idealno mesto za ljubitelje sunčanja i lepog vremena. Što je najvažnije vrlo je perspektivna za život i brzo se razvija, tako da je potražnja za stručnjacima u IT i biznis oblastima velika. Beograd je direktno povezan avio prevozom sa ostrvom, a letovi su česti.

malta-485321_960_720

Programi

Kursevi su dizajnirani tako da posle svake godine dobijate adekvatnu diplomu iz oblasti koju ste izučavali. Postoji mogućnost part time studiranja.

Put do diplome IT inženjera obuhvata 3 stadijuma:

  • International Foundation Year
  • Diploma in Computing
  • Middlesex University Malta Degree

Put do biznis diplome obuhvata 4 stadijuma:

  • International Foundation Year
  • Diploma in Business – Year 1
  • Diploma in Business – Year 2
  • Middlesex University Malta Degree

 U ponudi su i kraći IT i biznis kursevi pogodni za starije od 16 godina.

PROFESSIONAL COMPUTING COURSES

PROFESSIONAL BUSINESS COURSES

Cene

Cene se kreću oko 4000 evra godišnje za državljanine EU, a oko 5500 evra godišnje za non EU državljane. Postoji mogućnost stipendije i povraćaja 70% novca.

valetta-1988449_960_720

Prijava

Ino Agencija radi direktan upis i prijave na STC univerzitet, javite nam se i osigurajte svoj upis.

Podelite s prijateljima: