Direktor čuvene Scuola Leonardo da Vinci, škole italijanskog jezika koja ima kampuse u celoj Italiji, signore Wolfango Poggi dolazi u Beograd! Dođite na prezentaciju kurseva italijanskog i neformalno druženje u hotel Marriott, bar Credo u ponedeljak 2.aprila u 19h.

Škola italijanskog Leonardo da Vinci nalazi se u 5 gradova u Italiji – Milanu, Rimu, Sieni, Firenci i Viareggio.. Glavni kampus lociran je u prelepom NABA kampusu u Milanu. Ovo je jedna od najvećih škola italijanskog jezika u Italiji, pošto imaju svoje kampuse u Milanu, Rimu, Sieni, Firenci i Viareggio.

Škola da Vinci je članica nacionalne Asocijacije škole jezika i Asocijacija elitnih škola jezika Evrope. Metode učenja prate preporuke i standarde Saveta Evrope. Održavaju se u malim grupama. Postoje standardni i intenzivni kursevi, u trajanju od jedne nedelje, do godinu dana. Osim italijanskog jezika, moguđe je pohađati i kurseve italijanske kulture i istorije, u svim ponuđenim gradovima. Škola obezbeđuje transfer i smeštaj po povoljnim cenama. Časovi počinju svakog ponedeljka.

Ako planirate studije u Italiji, letnji kurs ili učenje italijanskog za studije pridružite nam se u sledeći ponedeljak i saznajte sve što vas interesuje o učenju italijanskog, cenama kurseva i lokacijama!

Dolazan je besplatan, a registracija obavezna. Registrujte se ispod:

Podelite s prijateljima: