NAJVEĆI KARIJERNI DOGAĐAJ ZA MLADE U REGIONU

U Beogradu će se 20. i 21. aprila u prostorijama Doma Sindikata održati Belgrade Youth Fair, najveći karijerni sajam u Srbiji kao i CEO Konferencija, najveća regionalna motivaciona konferencija, koji će okupiti najveće kompanije u zemlji i regionu, ali i institucije od značaja za kvalitet života mladih u Srbiji. Program manifestacije trajaće od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije, koju organizuje omladinska organizacija EKOF Media Group, jeste povezivanje mladih sa kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike mladima da u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, kao što su biznis, mediji, kultura, turizam, informacione tehnologije i mnoge druge. Pored toga, mladi će steći mogućnost da učestvuju u programima prakse i zapošljavanja koje izlagači na sajmu mogu ponuditi. Na ovom događaju učestovaće i Ino agencija.

Mladima će biti pružena šansa upoznavanja sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija, kao i usvajanja novih znanja i veština. Studenti i diplomci već sada mogu da šalju svoje radne biografije za praksu/posao na mail cv@youthfair.rs , koji će biti na raspolaganju svim kompanijama sve do narednog sajma.

Ukoliko želite da budete deo ove manifestacije i:
• direktno komunicirate sa menadžerima za zapošljavanje najvećih kompanija u Srbiji,
• dobijete mogućnost za praksu ili zaposlenje,
• naučite kako da se zaposlite na željenoj poziciji i učestvujete na radionicama,
• čujete kako napredovati od najuspešnijih ljudi iz Srbije,
• za sve to dobijete i sertifikat i brojne poklone,

Svoje mesto na najvećem karijernom događaju za mlade možete rezervisati ovde.

Vidimo se!

Podelite s prijateljima: