Univerzitet Politecnico di Milano će 24. januara u 18h u Italijanskom institutu za kulturu u Beogradu, Kneza Miloša, 56. predstaviti programe master studija i stipendije.

Prezentaciju će voditi Chiara Mambretti iz kancelarije za internacionalne odnose. Ona će zainteresovane uputiti u proceduru prijavljivanja na konkurs za upis i dodelu stipendija. Biće reči o studentskom životu u Milanu kao i o mogućnostima zaposlenja nakon završenih studija. Prijave za upis na prvi semestar master studija primaće se do 15. marta. Nastava počinje u oktobru 2017.

Politecnico di Milano dodeljuje 400 stipendija za dvogodišnje “Master of science” studije. Kategorije stipendija su: PLATINUM (13.300€) – GOLD (8.300€) – SILVER (3.300€) Stipendije su namenjene studentima koji dolaze iz zemalja van Evropske unije. Studenti sa prosekom iznad 9 mogu takođe konkurisati i za ASP stipendiju. Za dodelu stipendije nije potrebno posebno aplicirati, svi kandidati prijavljeni za upis na Master studije će biti automatski uzeti u obzir i za dodelu stipendije. Godišnja školarina za master studije iznosi 3300€. Studenti koji još nisu diplomirali mogu konkurisati i bez prethodnog sticanja diplome, tako što će dostaviti uverenje sa fakulteta da mogu steći diplomu pre odlaska na studije u Milano.

Za dodatne informacije o stipendijama i asistenciju prilikom konkurisanja, kao i obaveznu registraciju kandidata, pišite na adresu ivan.mangov@gmail.com Prijavljivanje na master studije se ne naplaćuje.


Ako želite da studirate u inostranstvu pošaljite besplatan upit

Podelite s prijateljima: