logoCEU2497x1381_300ppxCEU San Pablo Univerzitet je španski, privatni univerzitet koji se nalazi u Madridu i postoji 75 godina. Spada u vrhunsku privatnu obrazovnu instituciju Španije, koji se nalazi u top 5 španskih univerziteta. To je globalni univerzitet koji nudi nastavu za moderne mlade ljude, sa profesorima i zaposlenima koji su u stanju da se prilagode različitim kulturama.

Međunarodni univerzitet

Univerzitet San Pablo je kreirao istraživačke mreže sa najprestižnijim univerzitetima širom sveta, nudeći razmene i double degree programe. Međunarodni i dvojezični programi postoje i sa Boston University, University Chicago, University Fordham i Columbia University, kao i programi međunarodne mobilnosti, stažiranje u inostranstvu, Summer University, gostujući profesori i druge aktivnosti koji pokazuju međunarodni karakter i želju da njihovi studenti dobiju međunarodno iskustvo za ulazak u globalno društvo.

studije master španija u španiji

Praktična nastava

Na Univerzitetu CEU San Pablo, poznatiji po svom španskom akronimu CEU (Centralni univerzitetski centar), studentima se nudi najbolja infrastruktura i oprema za njihovo sveobuhvatno obrazovanje u oba univerzitetska kampusa. Medijske tehnologije su dostupne svim učenicima od prvog dana kao i laboratorije, studiji, audio-vizualni centar, bina, itd. Praktična nastava, koja se odvija u neposrednoj blizini profesionalne stvarnosti, obavezan je deo iskustva studenta. Univerzitet nudi i veliki broj praksi u španskim kompanijama čije se sedište nalazi u Madridu.

Odlična lokacija

CEU San Pablo je tvoj Univerzitet i Madrid je tvoj kampus. Svi objekti univerziteta su na odličnoj lokaciji , povezani metroom i autobusom sa svim glavnim gradskim saobraćajnicama. Omogućiće vam da potpuno isupunite svoje akademske a i lične želje i potencijale, i dobijete pristup praksama i radu u kompanijama čija se sedišta nalaze u glavnom gradu Španije.

spain-985372_960_720

Kampusi Barselona i Valensija

CEU San Pablo Univerzitet ima kampuse i u Barseloni i Valensiji. U ovim kampusima studije su često jeftinije.

Jezik

Zavisno od programa, studije mogu biti na engleskom ili španskom, ili na oba jezika.

Programi i cene

U Španiji osnovne studije traju 4 ili 5 godina. Cene su izražene po godini studija i variraju od 7 do 16 hiljada evra.

Spisak programa i svih cena za Bachelor programe možete naći ovde. 

Spisak programa i svih cena za Master programo možete naći ovde.

Ino agencija je zvanični agent za CEU San Pablo Unvierzitet za Balkan i preko naše agencije možete direktno da aplicirate i da dobijete sve informacije.

Ukoliko ste zainteresovani za studije u Španiji pošaljite nam besplatan upit

logo final-01 (2)

Podelite s prijateljima: