NSTS institut engleskog jezika na Malti je pravo mesto za vas ako želite da spojite prijatan odmor na ostrvu sa usavršavanjem englekog jezika. NSTS institut je osnovan 1963. i prva je škola engleskog jezika za internacionalne studente kojima engleski jezik nije maternji. Ova škola je razvila Malta English Language Teaching (ELT) i osnivač je FELTOM (Federation of English Language Teaching Organisations of Malta) i ALTO (Association of English Travel Operators), ali još uvek skromno čuvaju naziv instituta za engleski jezik. NSTS pruža visokokvalitetnu nastavu, rad u malim grupama, predavači su vrhunski stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom, a najlepše od svega je lokacija i istraživanje kulturnog nasleđa i lepota Malte.

Filozofija koju NSTS neguje je intercultural lifestyle, learning and travel opportunities odnosno kombinacija učenja jezika u interkulturalnoj sredini, učenja o kulturi i putovanja kao sastavnog dela učenja.

Kembridž Univerzitet je ovu školu proglasio internacionalnim teaching centrom kada je sertifikat ESOL u pitanju (Certificate in English Language Teaching to Adults – CELTA) a NTST je i centar za polaganje svih Kemridžovih testova za sertifikate poput FC, CAE… Član su i  turističke konfederacije WYSE.

Kursevi

Kursevi u NSTS školi su podeljeni na kurseve za odrasle i kurseve za juniore. U kurseve za odrasle spadaju: Inovative General English, Business English, Parent and Child, Exam Preparation – Cambridge and IELTS, Teacher Training, Club 50+:English and Mediterranean Civilization, English and Internship i Work Placement in Hospitality.

nsts malta

Junior kursevi su podeljeni na uzrast dece od 10 -13 i od 14 -17 godina i traju od 2 do 6 nedelja u toku leta. Prvi je Kids Camp,  a drugi Teens Adventure.

kolaz nsts malta kako na master.png

Postoje i kursevi za odrasle Leisure, Culture and Internship Experience koji su takođe podeljeni za Junior and Adult uzraste. NSTS takođe nudi Educational Experience za juniore – tačnije mogućnost srednjeg školovanja za one koji žele srednje školovanje na Malti na engleskom jeziku po britanskom ili IB sistemu koji je međunarodno priznati na svetskom niovu.

SMEŠTAJ

Što se tiče smeštaja, NSTS poseduje Campus Residence, Hibernia Residence a nudi i smeštaj u porodicama. NSTS je čuvena po svom predivno uređenom kapusu. Deo za juniore je posebno izdvojen i prilagođen uzrastu dece do 13 godina, a raspolaže sa 170 ležajeva raspoređen u četvorokrevetnim i petokrevetnim sobama. Za malo starije sobe su uglavnom trokrevetne, WiFi je otvoren u celom kampusu, olimpijski bazen je ispred samog kampusa a morska obala na svega 15 minuta hoda. Hibernija je rezidencija sa uglavnom četvorokrevetnim studijima, prilagođena za malo starije polaznike kurseva, blizu živog dela ostrva i zabave a na 15 minuta od same škole. Takođe, svi polaznici škole su u mogućnosti da izaberu smeštaj u porodici i na taj način nauče više o  načinu života na Malti, maltežanskoj kuhinji i da vežbaju jezik i sa svojim domaćinima.

nsts malta kako na master skola jezika

CENE

Više o cenama pročitajte na  ovom linku.

Ino agencija je zvanični partner NSTS škole jezika na Malti! Ako ste zainteresovani za ovu školu, molimo vas da popunite upit ispod:

 

Podelite s prijateljima: