Prestižna škola nemačkog jezika u Beču, ActiLingua Academy, osnovana je 1988.godine. Članica je IALC (International Association of Language Centres) i međunarodno akreditovana na američkim univerzitetima. Akreditovana je i od strane nnacionalne austrijske organizacije CAMPUS AUSTRIA i zvačni je centar gde se polaže za sertifikat OSD (Osterreichisches Sprachdiplom).

actilingua akademy ino agency

Jedna je od vodećih škola nemačkog jezika kao stranog sa internacionalnom reputacijom, i preporučena od mnogih edukacionih institucija širom sveta. Sa preko 40 različitih nacionalnost koje su izabrale baš ovu školu za učenje nemačkog jezika, ActiLingua Academy se takođe istakla i razumnim cenama. Reputaciju je stekla  i velikim izborom različitih kurseva za različite uzraste i potrebe, idealnoj sredini za učenje opremljenom modernom tehničkom opremom kao i smeštajem na visokom nivou koji nudi svojim studentima. Kursevi su prilagođeni potrebama pojedinca, radi se u malim internacionalnim grupama i to su neki od razloga zašto svi polaznici ove škole vrlo brzo napreduju u učenju nemačkog jezika. Intenzivno se radi na gramatici, strukturi rečenice i građenu vokabulara. Podjednako intenzivno se radi i na vežbama pisanja i čitanja, ali je akcenat ipak na oral proficiency, tačnije na osposobljavanju polaznika za govornu upotrebu jezika, a gde je bolje mesto za to nego u prestonici Austrije, kraljevskom Beču.

Ova škola garantuje povratak novca svakom studentu koji u prvoj nedelji kursa nije zadovoljan načinom rada ili smatra da se on na bilo koji način razlikuje od onog što ActiLingua Academy tvrdi u svojim brošurama i na svom sajtu.

Svi profesori Akademije su native speakers standardnog nemačkog jezika (Hoch Deutsche), visoko su kvalifikovani i pohađaju brojne treninge i seminare kako bi unapredili svoje metode rada u predavanju jezika. Svaka grupa je vođena sa dva predavača, ako je u pitanju standardni kurs, ili sa tri ako je u pitanju intenzivni kurs jezika.

Knjige koje se koriste u nastavi na Akademiji su poznatog izdavača Hueber i kombinuju se sa materijalima pripremljenim od strane same škole. Radi se i na kompjuterima, koriste se audio i vizuelni efekti a obrađuju se i jedinice vezane za kulturu, reginalne studije, literaturu i biznis na nemčkom.

ino agencija actilingua

Možda najbolja stvar u svemu ovome je činjenica da se škola nalazi u Beču, jednom od najlepših i najsigurnijih gradova Centralne Evrope (prema Mercercc’s Quality of Living ranking) sa odličnom transportnom mrežom i povezanošću svih delova grada. Svi bivši polaznici ističu lakoću s kojom su usvojili nemački jezik kroz programe na Akademiji, ali i vannastavne aktivnosti kad su obilazili znamenitosti Beča, išli na eksurzije Dunavom ili pak pohađali časove bečkog valcera. Idealno vreme za posetu Beču je leto zbog brojnih manifestacija i festivala koji se događaju u gradu i u njegovoj neposrednoj blizini.

Postoje tri vrste kurseva: ADULT COURSES 16+, HOLIDAY COURSES 16-19, SUMMER SCHOOL 12-17.

ADULT COURSE 16+ podrazumeva sledeće vrste kurseva: Standardni, Intenzivni, Super intenzivni i Individualni, ovi kursevi traju od 1 do 11 nedelja. Zatim postoje Dugoročni standardni i Dugoročni intenzivni kurs čije je trajanje od 12-52 nedelje. Polaznici se mogu priključiti kursevima svakog ponedeljka tokom godine.

U oviru ove kategorije postoje i specijalizovani kursevi nemačkog: Pripremni kurs za upis na studije (6 -52 nedelje), Nemački za posao (12-52 nedelje), German and Music (,4-52 nedelje), Pripremni kursevi za test (OSD), Nemački za predavače, Business German (traju po dve nedelje), Family German (1-6 nedelja) i German and Wintersports (2-16 nedelja). Apsolutni početnici imaju mogućnost polaska jednom mesečno.

Više o kursevima pročitajte na ovom linku.

HOLIDAY COURSES 16-19 – ovoj grupi kurseva pripadaju Holiday 1, Holiday 2 i Certificate Preparation Course for OSD. Grupe su od 8-15 polaznika, broj časova je 25 nedeljno na Holiday 1, a 35h nedeljno na Holiday 2 programu. Trajanje kursa je od 2 do 6 nedelja i ovi kursevi su kako i sam naslov kaže, za polaznike između 16-19 godina. Škola je smeštena 15 minuta od centra grada, a smeštaj je na bazi polupansiona u dvokrevetnim sobama u Student House-u koji je udaljen 15tak minuta hoda od škole i centra grada.

Više o kursevima pročitajte na ovom linku.

SUMMER SCHOOL 12-17 je kurs posvećen malo mlađim polaznicima. Ovde je škola smeštena u samom srcu grada, smeštaj je na bazi punog pansiona u kapusu sa Standardnim i Superior sobama u ponudi, kursevi su od 20-30h nedeljno a opciono se polaznici mogu spremati za kurs OSD. Ovaj kurs obiluje brojnim aktivnostima – sportskim, vannastavnim, ekskurzijama itd.

INO Agencija je zvaničan agent za ActiLingua Academy. Ako ste zainteresovani da unapredite svoj nemački, položite sertifikat jezika i otvorite sebi mogućnost za studiranje u nemačkom govornom području gde su studije raznovrsne, sa najpristupačnije cenama u celoj Evropi i visokim kvalitetom univerzitetskog obrazovanja kontaktirajte nas putem upita ispod:

 logo final-01

 

Podelite s prijateljima: