Kako na Master

Najposećeniji sajt za studije u inostranstvu – powered by Ino Agencija

CV i motivaciono pismo

CV

Sastavljanje CV-ija po evropskim i američkim standardima koji se traže na prestižnim univerzitetima. Kreiranje sadržaja CV-ija i biranje bitnih informacija na osnovu zahteva selekcionih komisija. Nudimo uslugu pisanja cv-ija, standardizacije po merilima univerziteta, gramatičku proveru i lekturu. CV pišemo na osnovu našeg upitnika koji Vam šaljemo mejlom.

Komisije na univerzitetima odbijaju nestandardizovane cv-ijeve!

Cena pisanja cv-ija na engleskom jeziku je 80 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Dobija se PDF format za slanje i Word format za kasnija korišćenja i prepravke.

Cena revizije cv-ija je 35 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Radimo analiza cv-ija, gramatičku proveru i predlog za unapređenje.

Nudimo i uslugu prevođenja cv-ija. Cena 10 evra po stranici.


Motivaciono pismo

je jedan od najvažnijih dokumenata u apliciranju. Mi smo eksperti za motivaciona pisma! Kroz naše upitnike saznaćemo šta želite, ili ćemo zajedno zaključiti koji su vaši ciljevi, a koji vaši kvaliteti koje komisija treba da vidi! Takođe usklađujemo motivaciono pismo sa aplikacijom i cv-ijem, kako bi sve bilo pregledno, jasno i ostavljalo jak utisak! Motivaciono pismo pišemo na osnovu naših standardnih upitnika koje popunjavate i na osnovu Vašeg cv-ija.

Cena pisanja motivacionog pisma na engleskom jeziku je 100 evra (u dinarskoj protiv vrednosti).

Cena revizije i ispravke motivacionog pisma je 50 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

Naručite CV i motivaciono pismo ili pošaljite besplatan upit

 

%d bloggers like this: