Želite da studirate u Engleskoj ali nemate dovoljno znanje engleskog jezika i želite dodatnu pripremu? Onda je International Year 1 program za vas! Prijavite se na webinar koji se održava 21.juna u 18h na Zoomu!

Upoznaj studente iz celog sveta

International Year 1 je program koji objedinjuje studije prve godine i intenzivno učenje engleskog, i koje studente uspešno dovodi do druge godine studije biznisa i srodnih oblasti na sledećim univerzitetima: Roehampton University, University of South Wales, Northumbria University.

Program se fokusira na stvaranje teorije i prakse u poslovnim oblastima kao što su psihologija, marketing i računovodstvo, uz razvoj engleskog jezika i novih akademskih sposobnosti i veština potrebnih za uspeh na univerzitetu. Zbog toga će student razvijati engleske i akademske veštine i deo je univerzitetske zajednice od prvog dana. Većina programa je dostupna kroz zajedničku CAS opciju, te se CAS broj i viza radi samo jednom, a zatim se boravišna viza produžava tokom studija. I dalje je na snazi Work Graduate visa program, gde studenti posle studija mogu da se prijave za radnu dozvolu od dve godine i imaju sva prava kao i lokalno stanovništvo, u pogledu traženja posla. Zbog toga je UK veoma popularna ove godine.

Koji univerzitet nude ovaj program?

Roehampton University Lodon

Univerzitet Roehampton u Londonu se nalazi u Londonu, nudi visoko kvalitetno obrazovanje i ima preko 175 godina istorije u visokom obrazovanju. Roehampton je državni univerzitet i jedini kampus parka u Londonu i prima preko 12.000 studenata iz 146 zemalja. Nudi fantastične mogućnosti za karijeru i 92% diplomaca Roehamptona je zaposleno ili dalje studira u roku od 6 meseci nakon diplomiranja (DHLE izveštaj, 2017). Ima odlične saobraćajne veze sa ostatkom Ujedinjenog Kraljevstva i šire. Moguće i najlepši kampus u Londonu!

Neke rang-liste programa: 6. najbolji univerzitet u Londonu za marketing (Kompletan univerzitetski vodič, 2020) BSc računovodstvo je akreditovano od strane ACCA, rangiranog među 20 najboljih u zemlji za fotografiju ( Guardian Universiti Guide, 2019), programe su akreditovala UK Chartered Professional Bodies – CMI, CIPD, CIM.

Prijava preko Ino Edukacije je besplatna

Program možete započeti u oktobru ili januaru, školarina £13,474, nudimo stipendiju od 20%. Program traje 9 meseci. Zahtevi za engleski jezik: IELTS 5.5 (bez jednog opsega ispod 5.5) ili besplatni QA test engleskog jezika koji se radi u Ino Edukaciji.

Programi koji se posle International Year I mogu nastaviti na drugoj godini su:

BSc (Hons) Accounting
BSc (Hons) Business Management
BSc(Hons) Business Management and Economics
BSc(Hons) Business Management and Entrepreneurship
BSc(Hons) Business Management and Finance
BSc(Hons) Business Management and Marketing
BSc(Hons) Human Resource Management
BSc(Hons) International Business
BSc (Hons) Marketing

University of South Wales

Univerzitet Južnog Velsa je jedan od najvećih univerziteta u Velikoj Britaniji, koji našim studentima nudi odlične mogućnosti i izglede. To je veliki i pristupačan univerzitet, gde možete steći praktične veštine potrebne za dalje zapošljavanje. Nudi dobru vrednost za novac, plasmane i akreditacije i preko 600 programa, studentsko iskustvo rangirano na 6. mesto u Evropi, Kardif je uzbudljiv glavni grad sa jedinstvenom kulturom i istorijom, najpristupačniji grad u Velikoj Britaniji za studente.

University of South Wales

International Year 1 Business je pripremni program za međunarodne studente koji žele da studiraju na jednoj od mnogih osnovnih poslovnih diploma na Univerzitetu Južnog Velsa, ali im je potrebna dodatna podrška da bi stekli direktan ulazak u drugu godinu svojih osnovnih studija.

Program je ekvivalentan prvoj godini osnovnih studija i po uspešnom završetku prve međunarodne godine, pridružićete se direktno drugoj godini studija koje ste izabrali.

 • Napredak u South Wales Business School
 • Ekvivalentno prvoj godini osnovnih studija
 • Više sati podrške i nastave nego na prvoj godini osnovnih studija
 • Postepeno uvođenje u akademski život u Velikoj Britaniji
 • Studijski moduli koji odražavaju one koje daje Business School na prvoj godini osnovnih studija
 • Završite osnvone studije za 3 godine (4 godine sa godinom radnog staža)

Prijava preko Ino Edukacije je besplatna

Program možete započeti u oktobru ili januaru i traje 9 meseci. Cena školarine je 13.500 funti, možemo ponuditi i stipendiju od 20%.

Zahtevi za engleski jezik: IELTS 5.5 (bez i jednog dela ispod 5.5) ili ekvivalentan besplatni QA test engleskog jezika koji se radi u Ino Edukaciji.

Kardif, glavni grad Velsa i veoma povoljan za studentski život

Programi koji se posle International Year I mogu nastaviti na drugoj godini su:

Northumbria University Newcastle

Ovo je najbrže rastući univerzitet u Velikoj Britaniji na svetskoj rang listi (Times Higher Education, 2020), 30 najboljih univerziteta u UK (Gardijan univerzitetski vodič, 2021), 50 najboljih u UK po istraživačkoj moći (Research Ekcellent Framevork, 2014), 125 nacionalnosti čine đačko telo. Njukasl je najbolji studentski grad u Velikoj Britaniji (Studentska koliba, 2020) – veoma je pristupačan, svaki šesti je student, veoma bezbedan grad, prelepo okruženje. NU je dobar za istraživačke projekte, a čak 95% diplomaca se zapošljava u roku od 6 meseci nakon diplomiranja). Nude i osnovne studije, pred-master programe i Master studije u svom londonskom kampusu. Još neke od bitnig informacija su:

 • 5th in the UK for graduate business
 • Top 15 for sports in the UK
 • 50th in the world for sustainability

International Year 1 – je biznis program pripreme za međunarodne studente koji žele da studiraju na jednoj od mnogih osnovnih poslovnih diploma Univerziteta Northumbria, ali nemaju baš prave kvalifikacije za ulazak da bi direktno ušli u prvu godinu. Program je ekvivalentan prvoj godini osnovnih studija i po uspešnom završetku prve međunarodne godine, pridružićete se direktno drugoj godini studija koje ste izabrali. Odabirom međunarodne godine prve i dalje ćete moći da završite diplomu za tri godine. Zašto ovaj program?

 • Program razvija vašu kulturnu svest o studiranju u UK dok se integrišete u studentski život
 • Ekvivalentno prvoj godini osnovnih studija, nakon uspešnog završetka, napredovaćete u drugu godinu vašeg izabranog stepena
 • Razvićete potrebna poslovna znanja i veštine ekvivalentne onima koji studiraju uporednu prvu godinu osnovnih studija na modulima uz poboljšane akademske veštine
 • Napredujte do odabranog broja uzbudljivih dodiplomskih diploma na AACSB akreditovanoj poslovnoj školi Newcastle Univerziteta Northumbria – prva u Evropi koja je dobila dvostruku akreditaciju
 • Iskoristite prednosti kontinuiranog ocenjivanja kroz portfelje tokom cele godine, podržavajući vašu postepenu asimilaciju učenja u Nortambriji

Prijava preko Ino Edukacije je besplatna

Program možete započeti u oktobru ili januaru, program traje 9 meseci i košta 16.000 funti. Dostupna je stipendija od 20%.

Zahtevi za engleski jezik: IELTS 5.5 (bez jednog opsega ispod 5.5) ili ekvivalentan besplatni QA test engleskog jezika koji se radi u Ino Edukaciji.

Programi koji se posle International Year I mogu nastaviti na drugoj godini su:

Business and Human Resource Management BA (Hons)
Business Management BA (Hons)
Business and Marketing BA (Hons)
Entrepreneurship BA (Hons)
Tourism and Events Management BA (Hons)

Podelite s prijateljima: