Business Hotel Management School nalazi se u srcu Lucerna, srednjevekovnog gradića sa fantastičnom arhitekturom, pogledom na Alpe i šetalištem pored jezera Lucern – već zvuči magično, zar ne?

Osim što važi za broj 1 zemlju na svetu za studije turizma i hotelijerstva, opšte je poznato da je Švajcarska jedna od najrazvijenijih zemalja sveta, tako da predstavlja idealno mesto za sticanje obrazovanja. Lucern pruža mnogo prilika za studente hotelijerstva i menadžmenta i bez problema praksu možete raditi baš u ovom gradu. Pored restorana i hotela, grad obiluje mestima za izlaske i uživanje u prirodi. Takođe, lako možete doći do ostalih gradova u blizini, s obzirom na dobro razvijenu saobraćajnu mrežu.

Najboli odnos cena-kvalitet za studije u Švajcarskoj

Sama škola ima nekoliko kampusa i svi se nalaze na maloj razdaljini jedni od drugih i studentima nije potreban prevoz do fakulteta, jer stižu do njega kratkom šetnjom. Kao i na svim švajcarskim hospitality školama, hrana i smeštaj su uključeni u cenu tokom semestra gde studenti studiraju. BHMS ima veoma konkuretne cene školarina, kao i stipendije koje dodeljuje preko Ino Edukacije. Smatra se da BHMS ima najbolji odnos cena-kvalitet od svih hospitality i biznis fakulteta u Švajcarskoj.

Studenti imaju mesečnu platu od 2000 EUR, što im omogućava da se delimično izdržavaju tokom studija.

BHMS je jedini fakultet gde svake godine imate plaćenu praksu

Život u Švajcarskoj ima velikih prednosti, ali su i cene malo veće za naše uslove, tako da je za život porebno izdvojiti oko 1300-1500€ mesečno. Odlična vest je da tokom svoje prakse, koja je obavezna, student primaju naknadu koja iznosi oko 2000€ mesečno, tako da se u tom periodu mogu sami izdržavati. Na prakse se studenti prijavljuju preko karijernog centra BHMS-a, oni vam pomažu da sastavite svoje aplikacije. Ovo omogućaca da studenti posle osnovnih studija imaju čak 1.5 dana praktičnog iskustva u vodećim hotelima i međunarodnim biznisima Švajcarske!

Jednogodišnji Master na BHMSu – idealna prilika za novi start karijere i praksu

BHMS je jedinstven i po tome što nudi jednogodišnji Master program sa šestomesečnom praksom. Ovo je takozvani cross-over program, na koji mogu da se prijavi studenti iz svih disciplina i nije potrebno ranije obrazovanje ili iskustvo u hotelijerstvu, biznisu ili ugostiteljstvu. Studenti koji su studirali BHMS Master studije zadovoljni su jer su dobili i obrazovanje i iskustvo i za samo godinu dana se prebacili u novu industriju!

Ukoliko želite da se prijavite na BHMS i dobijete umaenjenje školarine, kontaktirajte nas!

Podelite s prijateljima: