Da li ste na završnoj godini osnovnih studija i razmišljate o mogućnostima za master studije u inostranstvu?

Predstavljamo vam broj 1 opciju u Milanu!

Pridružite nam se na besplatnom vebinaru koji će se održati u sredu, 17. marta 2021. sa početkom u 18:00h. Predstavićemo jedan od najprestižnijih i priznatijih univerziteta u Italiji, Universita Cattolica del Sacro Cuore, uz direktno uključenje regionalnog menadžera iz Milana!

Prijave obavezne putem formulara ispod.

O Univerzitetu

Univerzitet Cattolica se nalazi u top 2 Univerziteta u Italiji za programe iz biznisa i ekonomije, a zbog veličine i priznatosti predstavlja i jedan od Univerziteta sa čijom diplomom ćete se najlakše zaposliti!

U ponudi su jednogodišnji i dvogodišnji master programi iz oblasti:

Credit Risk Management (second level Master), Corporate Communication, Cultural Diplomacy (kampus Rim),  Economics and Finance (second level Master), International Business, International Business Executive, International Cooperation and Development, International Marketing Management, International Relations, International Screenwriting and Production (svake druge godine), Luxury Goods Management, Strategic Management for Global Business, Viticulture and Enology, Actuarial Science for Insurance, Agricultural and Food Economics, Banking and Finance, Data analystics for Business and Economics, Economics, Global Business Management (kampus Pjaćenca), Healthcare Management (kampus Rim), Innovation and Technology Management, Management, Methods and Toplics in Arts Management.

Glavni kampus se nalazi u Milanu, a cena studija je od 7500 EUR.

Besplatan upis preko Ino Edukacije

Ino Edukacija je zvaničan predstavnik Univerziteta Cattolica na našim prostorima i broj 1 centar za školovanje u inostranstvu po broju primljenih studenata!

Upis je preko nas direktan, besplatan i olakšan, a postajete i deo INO Alumni Kluba i pomažemo vam da pronađete cimera i smeštaj!

Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, zakažite besplatan sastanak i napravite prvi korak ka kvalitetnom obrazovanju i svojoj uspešnoj karijeri!

Prijava za vebinar

Prijavite se za informativni vebinar koji se održava 17. marta 2021. u 18h.

Potvrdu prijave i link za pristup ćete dobiti u roku od 2 dana od prijave.

Pripremite svoja pitanja i vidimo se!

Podelite s prijateljima: