Blizina, povoljni troškovi života, internacionalno iskustvo i kvalitetne studije su samo neki od razloga zašto studenti biraju studije na Metropolitan Univerzitetu koji se nalazi u prelepoj Budimpešti.

Studije na ovom univerzitetu su na engleskom jeziku, a u ponudi su programi osnovnih i master studija iz oblasti biznisa, komunikacija, turizma i arts programi.

BA: COMMUNICATION – Communication and Media Science;

BUSINESS – Business Administration and Management, Commerce and Marketing, Finance and Accounting, International Business Economics;

SOCIAL SCIENCE – International Relations;

TOURISM– Tourism and Catering ;

ARTS – Animation, Film and Media Studies, Graphic Design, Media Design, Photography, Motion Picture BA- Cameraman Specialization .

MA: COMMUNICATION – Communication and Media Science;

BUSINESS – Management and Leadership;

TOURISM – Tourism Management;

ARTS – Graphic Design, Fashion and Textile Design, Art and Design Management, Design.

Metropolitan je jedini Univerzitet pored Pariza koji ima program posvećen izučavanju UNESCO svetske kulturne baštine!

METU Campuses (1)

Saznajte sve o studijama u Budimpešti

Prijavite se za besplatni online webinar i saznajte sve informacije o univerzitetu, studijama, uslovima upisa, životu u Budimpešti i karijeri nakon studija – na jednom mestu!

Datum: utorak, 30. jun 2020.

Vreme: 19h

Nakon prijave dobićete link za pristup Zoom Webinaru. Zoom je aplikacija kojoj možete pristupiti putem telefona ili računara. Potrebno je da skinete aplikaciju pre webinara i to možete učiniti besplatno ovde.

Webinar će držati predstavnica Metropolitan Univerziteta, gospođica Emese Koos, koja će nam se uključiti direktno iz Budimpešte. Webinar je na engleskom jeziku.

Ino Edukacija je direktni predstavnik Univerziteta Metropolitan za naš region, preko našeg centra su prijava i upis besplatni i olakšani.

Registrujte se za webinar

Podelite s prijateljima: