London South Bank je jedan od top britanskih državnih univerziteta koji se nalazi na samo 10 minuta hoda od Big Bena i Vestminsterske opatije – u samom srcu Londona!

London South Bank University osnovan je 1892. godine kao politehnički institut sa ciljem da promoviše znanje i veštine kao vrednosti među mladim ljudima. Danas broji oko 17 hiljada studenata čiji smeštaj se, kao i sam fakultet nalazi u samom centru Londona, na 10-ak minuta od univerzitetske zgrade.

Pored neverovatne lokacije, univerzitet nudi i sjajno opremljene prostorije za rad kao što su laboratorije za robotiku, inženjering, psihologiju ili simulirane bolničke sobe.

Univerzitet je proglašen za britanski univerzitet 2018. godine kada je u pitanju zapošljavanje diplomaca.

Sam univerzitet nudi puno različitih programa, a najzanimljiviji su biznis i srodni programi, arhitektura, psihologija, inženjering i mnogi drugi, tako da svako može pronaći odgovarajući program za sebe.

LSBU ima veoma konkurentne školarine! Cena osnovnih, master i doktorskih studija je 12 500 funti, a može se i dobiti umanjenje školarine na 10 500 funti, što čini ovaj državni koledž u centru Londona veoma poželjnim.

south-bank-university-london

Pridružite nam se na prezentaciji Univerziteta London South Bank koju će održati gospođa Ana Marija Marinković, direktorka Ino agencije uz direktno uključenje predstavnika univerziteta gospodina Frana Glovera, koji će nam se javiti iz Londona i odgovarati na sva vaša pitanja.

Sva pitanja o studijama, upisu, smeštaju, vizama kao i prilikama za zapošljavanje moći ćete da pitate na prezentaciji koja će se održati u utorak, 20.novembra u 18h u prostorijama Ino agencije.

Prezentacija Univerziteta London South Bank

Vreme: utorak, 20.novembar u 18h

Mesto: Ino agencija, Knez Mihailova 30 / V sprat

Ulaz je besplatan, a prijave obavezne zbog ograničenih mesta.


Prijavite se za prezentaciju putem formulara ispod:

 

 

Podelite s prijateljima: