Brest Business School (BBS) je poznata škola biznisa i menadžmenta u Francuskoj. Blizina mora i visoka stopa zaposlenosti nakon ovog fakulteta su samo neki od razloga zašto studenti rado biraju BBS za nastavak svog obrazovanja.

Brest-Business-School

O Univerzitetu

BBS je osnovana 1962. godine u Brestu, kada je i akreditovana od strane Ministarstva za visoko obrazovanje Francuske. Od tada svake godine aktivno edukuje čak 800 studenata u polju biznisa i menadžmenta. Kvalitet Univerziteta je prepoznat od strane brojnih državnih institucija i različitih programa za studentske razmene i organizacije sa kojima su partneri (Erasmus +, European Association for International Education, CLADEA i druge).

BBS je 1992. godine dobila veliko priznanje za svoj kvalitet i rad postavši deo prestižnih francuskih “Grandes Ecoles”, čije je članstvo rezervisano samo za najbolje univerzitete.

Zašto BBS?

Brest Business School akcenat stavlja na pripremu mladih za ono što ih čeka nakon studija. Od starta se radi na različitim projektima u malim grupama, kako bi svi studenti došli do izražaja i dostigli svoj maksimum. Veruje se u edukaciju kroz primenu znanja.  Budite sigurni da će vas ovaj fakultet, kao mlade menadžere, pripremiti za sve izazove koji vas čekaju prilikom rada u multinacionalnim kompanijama i stresnom okruženju. Podstiče se brzo i logično razmišljanje u određenim okolnostima, kao i napuštanje zone komfora.

Potvrdu da ovakav sistem studiranja funkcioniše daje i statistika koja kaže da čak 55% studenata pronađe posao pre završetka studija, a 96% njih za manje od 6 meseci nakon diplomiranja.

studije u francuskoj.jpg

Život u Francuskoj i Bretanji

Francuska je jedna od vodećih ekonomija Evrope, sa velikim brojem nacionalnih i multinacionalnih kompanija. Brest se nalazi u čuvenom regionu Bretanja, severozapadni deo Francuske koji izlazi na Atlantski okean. Poznat je po jedrenju i prelepim srednjovekovnim gradovima poput Dinana (slika ispod) i pravom francuskom stilu života. Brest ima svoj aerodrom i predstavlja regionalni centar. Ceo grad je veoma vezan za more i pomorski život, plaže i ljude koji iz celog sveta dolaze u Brest da bi radili, obrazovali se ili samo plovili. Više o životu u Brestu ovde.

studije na francuskom

Cene studija i Programi

Brest Bussines School ima dva kampusa – Brest i Vannes. U ponudi su programi na francuskom i engleskom jeziku.

Programi:

  • One Year Preparation Program

Prilagođen svima koji žele da usavrše jezik i iskuse život u kampusu pre studija i na taj način se lakše prilagode studentskom životu.

Traje 9 meseci i cena je 7500 evra.

studije u brestu.jpg

Osnovne studije

  • Bachelor in International Management
  • Bachelor E-Business and Marketing

Osnovne studije traju tri godine i cena je 7500 evra po godini.

Master studije

  • Master of Science in Sustainable Tourism
  • Master of Science in International Business
  • Master in Management

jedrednje u francuskoj.jpg

Specijalizacija 

  • Specialized Master’s in Management Control
  • Specialized Master’s in Logistics supply chain
  • Specialized Master’s in Finance

Master studije traju godinu dana i cena je od 9500 do 11000 evra godina.

Prijava

Procedura je standardna, sertifikati jezika su neophodni. Prijava preko Ino agencije je besplatna i upis je direktan.


Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit.

Podelite s prijateljima: