Regustrujte se za prezentaciju ovde!

BEOGRAD

Vreme: ponedeljak – 26.februar u 19h

Mesto: Hotel Crowne Plaza Beograd

Ulaz je BESPLATAN, a prijave su zbog ograničenog broja mesta OBAVEZNE – putem formulara na linku iznad ili klikom na sliku ispod.

Don't Panic, It's Organic..jpg


Kako vam zvuči ideja da jedne godine uživajte u sunčanoj Barseloni, sledeće na obalama Ženevskog jezera, a naredne nađete praksu u Minhenu uz vrhunsko obrazovanje – EU Business School vam daje baš tu mogućnost!

EU Business School je međunarodni akreditovani biznis univerzitet sa kampusima u Barseloni, Ženevi, Montrou i Minhenu, a studenti imaju jedinstvenu i fenomenalnu priliku da menjaju kampuse tokom studija! Studije su na engleskom jeziku i u malim grupama, a fokus je na programima poput poslovne administracije, komunikacije, upravljanje turizmom, međunarodni odnosi, marketing, finansije, upravljanje preduzećima i ljudskim resursima i još mnogo drugih. Pročitajte više o programima na EU Business School.

maxresdefault

Ukoliko vas interesuju studije u Španiji pridružite nam se na prezentaciji koju će održati gospođa Katja Misimović, zvanični predstavnik EU Business School. Po završetku prezentacije ćete imati priliku da joj postavljate pitanja o studijama, upisu, vizama i smeštaju i dobijete proverene informacije iz prve ruke.

Detalji prezentacije:

BEOGRAD

Vreme: ponedeljak – 26.februar u 19h

Mesto: Hotel Crowne Plaza Beograd

Ulaz je BESPLATAN, a prijave su zbog ograničenog broja mesta OBAVEZNE – putem formulara ispod.


 

Podelite s prijateljima: