Da li želite da studirate na engleskom u gradu koji je godinama proglašavan kao najbolje mesto na svetu za život? Stabilna ekonomija, puno radnih mesta i naravno saher torta su samo neki od razloga da odaberete Beč!

studije u becu.jpg

Webster Univerzitet je elitni neprofitni privatni univerzitet, deo američkog univerziteta Webster koji već 40 godina ima svoj kampus u Beču. Poznat je po studijama po američkom sistemu, posle kojih se dobijaju austrijska i američka diploma, predavanjima u malim grupama, velikoj posvećenosti profesora studentima, ali i odličnom networkingu kako sa regionalnim studentima, tako i studentima iz Amerike i celog sveta. Webster je zaista globalni univerzitet sa odličnim uslovima studija, potpuno bezbeden i orijentisan na pojedinca. Više o Websteru saznajte ovde. Mi omogućavamo direktan upis na Webster i ovo je odlična prilika da saznate više o jednom od vodećih austrijskih univerziteta.

Pridružite nam se na prezentaciji Univerziteta Webster koju će održati gospođa Sandra Schneider, Head of Admission Office Webster Univerziteta. Sva pitanja o studijama, upisu, smeštaju, vizama kao i prilikama za zapošljavanje moći ćete da je pitate na koktelu koji će se održati posle prezentacije, kao i članove tima Ino agencije.

Vreme: 1.decembar 2017. u 18h

Mesto: Hotel Crowne Plaza Beograd, sala Mediteran (na spratu)

Prijave za prezentaciju su obavezne jer je broj mesta ograničen. Molimo popunite prijavu ispod:

 

 

Podelite s prijateljima: