Još jedan partnerski univerzitet u Milanu na koji imate olakšan upis i prijavu! Osim u Milanu, European School of Economics (ESE) ima fakultete u Londonu, Rimu, Firenci, Madridu i Americi.

studije u milanu ino agencija

European School of Economics (ESE) je privatni poslovni univerzitet gde je akcenat na biznis studijama i učenju u malim grupama. Vođen je idejom da je svaki student poseban i da svakom treba prilagoditi programe koji će poboljšati njihove prednosti i veštine. Studenti dolaze iz preko 60 zemalja sveta kako bi se baš ovde pripremili za ulogu budućih poslovnih lidera.  Jedna od osnovnih misija ovog univerziteta je povezivanje teorijskog znanja sa praktičnim veštinama koje omogućuje svojim studentima putem programa praksi što ga posebno izdvaja. Svi studijski programi su na engleskom jeziku i imaju obaveznu praksu.

Programi

Osnovne studije

Master studije

  • Finance
  • Management
  • Marketing
  • Business Administration (Studije počinju u septembru, aprilu i januaru)

Cene

Cene za osnovne studije se kreću između 12 i 19 hiljada evra, a za master studije između 17 i 24 hiljade evra. Cena same prijave košta 50 evra i ona se popunjava online na sajtu škole. Univerzitet se trudi da nakon upisa omogući određene olakšice i stipendije svojim studentima.

02-ESE-Milan.jpg

03-ESE-Milan

Uslovi upisa

I za osnovne i za master studije je neophodno položiti test znanja engleskog jezika TOEFL (iznad 79 poena) ili IELTS (iznad 6 poena). Preko Ino agencije ostvarujete jeftinije prijave 30-50% od navedenih na sajtu. Preko Ino agencije možete se prijaviti za sve globalne ESE kampuse. 

Na univerzitet se možete prijaviti tokom cele godine. Prijava preko Ino agencije je direktna.


Podelite s prijateljima: