ARMACAD je novi sajt (2014) za stipendije koji u poslednje vreme postaje omiljeni sajt za studente iz Evrope i Azije.

Fokusiran je na stipendije i grantove širom Evrope i Azije, i idealan za buduće master i PhD studente, kao i za istraživače koji traže grantove za projekte. Cilj sajta je da informiše o različitim akademskim prilikama i zadovoljiće različite ambicije. Dosta je pregledan i lako je doći do informacija.

ext

Armacad radi sve stvari:
1. Pomaže akademike, studente i profesionalce u pronalaženju odgovarajućh mogućnosti (studijske i istraživačke stipendije, akademske stipendije, konferencije, letnje škole, grantovi) širom sveta.
2. Omogućava univerzitetima i drugim akademskim institucijama distribuciju saopštenja studentima širom sveta i uvid u statistiku čitanosti.

image.rpath.1200.0.medium.1377873814082

ARMACAD obezbeđuje skup alata i informacija korisnih za studente / istraživače da pronađu potrebne stipendije i akademso finansiranje, kao i da promovišu istraživanja i istraživačke centra.

ARMACAD je osnovan u Jerevanu, Jermenija kao mailing listu za deljenje informacija o različitim akademskim mogućnosti širom sveta. Od 2014. godine objavljuje na desetine konferencije, letnje škole, stipendije i mogućnosti za stipendije svaki dan i distribuiraju putem e-maila svim pretplatnicima. U Vašingtonu sam upoznala osnivača i vlasnika sajta Khachika Gevorgyana, koji je jedan super čovek koji, kao i ja, veruje u mobilnost i stalno napredovanje!


Ako želite da studirate u inostranstvu pošaljite nam besplatan upit logo final-01 (2)

 

Podelite s prijateljima: