VOYAGE je jedna od vodećih škola stranih jezika u Banjaluci, koja je jedna od partnerskih škola stranih jezika Ino agencija. Svi klijenti iz Republike Srpske na konsultacijama u Ino agenciji dobiće 10% popusta na časove i prevode sudskog tumača na u školi VOYAGE.

U školi Voyage postoje pripremni časovi za polaganje međunarodnih ispita:

  • Cambridge ispiti i kvalifikacije (KET, PET, FCE, CAE, CPE, i dr.)voyagelogo
  • ETS testovi (TOEFL, i dr.)
  • IELTS testovi
  • Testovi Gete instituta
  • ÖSD testovi
  • CIEP testovi (DELF, DALF, TCF, i dr.)

 

Šta VOYAGE kaže o sebi?

VOYAGE nije samo škola stranih jezika. VOYAGE je zajednički projekat mladog tima entuzijasta koji, kako mu sam naziv govori, za cilj ima putovanje. Putovanje kao otkrivanje drugih kultura i naroda. Putovanje kao samospoznaju. Putovanje kao bogaćenje u svakom smislu riječi. Želimo da vam na Vašem životnom putovanju pružimo ruku podrške prenoseći  bogata znanja i iskustva naših predavača.

Naš osnovni cilj je da kreiranjem atmosfere „prirodnog okruženja“ polaznicima omogućimo brzo usvajanje komunikacijskih vještina. Nakon prevazilaženja često postojeće psihološke barijere prilikom prvog susreta sa stranim jezikom đaci stiču povjerenje u profesora i kolege u grupi a nadasve u sebe i svoje jezičke sposobnosti!

Naš tim mladih i iskusnih profesora je tu da Vam pokaže da svako u sebi sadrži potencijal za usvajanje vještine izražavanja na stranom jeziku (bez obzira na godine). Individualnim pristupom omogućenim radom u malim grupama naši profesori bilježe velike uspjehe koje brojimo stečenim međunarodnim sertifikatima naših polaznika kao i njihovim zapošljavanjem ili odlaskom na studij u inostranstvu za koji im je bilo neophodno poznavanje jezika koji su sa nama naučili ili usavršili.

Naša misija je da učinimo da zavolite jezik za čije ste se učenje opredijelili iz bilo kog razloga, bilo to iz hobija ili, pak, sa ciljem da što prije “progovorite” kako biste se njime služili kao sredstvom za napredovanje u ličnoj karijeri. Kada jednom zavolite jezik, učenje istog postaje omiljena igra bez obzira na godine!

Dođite da zajedno otkrivamo ljepote učenja u prijatnoj atmosferi naše moderno opremljene škole!

Sajt Voyage škole

Facebook stranica Voyage škole

+387 51 211 900 | +387 66 734 111info@skolajezikavoyage.com


Ako želite da studirate u inostranstvu pošaljite nam besplatan upit logo

Podelite s prijateljima: