Najveći privatni univerzitet u Evropi Cattolica otvorio je prijave na osnovne i master studije, u svojih 5 kampusa u Milanu, Rimu, Kremoni, Breši i Pjaćenci.

ZAŠTO CATTOLICA

Cattolica je jedan od najprestižnijih univerziteta u Italiji i veoma je cenjen, kako u Italiji, tako i u celoj EU. Po rangiranosti spada u top 200 univerziteta, dok se u Italiji spada u top 2 biznis škole u Italiji. Osim ekonomije, poznat je i Fakultet za medicinu, Pravo, Psihologiju, Političke nauke, Poljoprivredu i Prehrambenu industriju. Cattolica Univerzitet osnovan je pre 100 godina i pohađa ga 45000 studenata.  Glavni kampus nalazi ce u centralnom delu Milana u tradicionalnim, istorijskim zgradama i odiše pravom italijanskom atmosferom. Italija je odličan izbor za osnovne i master studije zbog blizine, visokog kvaliteta života, kulture i odličnh perspektiva za karijeru, jer je Italija broj 1 trgovinski partner Srbije, ali i drugih EX YU zemalja. Poznavanje italijanskog sistema i ekonomije se za naše studente pokazalo kao veoma značajno za kasnije traženje posla ili kreiranje sopstvenog biznisa.

ino agencija iskustva

UPIS

Ino agencija je nacionalni rekruter Cattolice i preko nas je prijava besplatna i direktan upis. Ukoliko želite da studirate na ovom Univerzitetu, posavetujte se sa nama oko izbora programa, jer mi radimo besplatnu preselekciju kandidata i garantujemo siguran upis. Ukoliko aplicirate sami prijava iznosi 75 evra. Prijava preko Ino agencije je moguća do 15. maja (inače je rok 15.april).

CENA STUDIJA I STIPENDIJE

Puna cena studija po godini iznosi 8700 evra. Cattolica puno ulaže u stipendije studenata, dajući umanjenja školarine na koje svaki student može da se prijavi, uz standardnu prijavu na studije. Prošle godine su svi studenti koji su išli preko nas na osnovne studije dobili umanjenje na 4500 –  evra, što je značajno umanjenje školarine. Oni koji ne dobiju umanjenje stipendije mogu da apliciraju na stipendiju regiona Lombardije kao i stipendiju Italijanske vlade. Italija je zemlja koja nudi najviše mogućnosti stipendiranja za naše građane, pa je to još jedan bitan razlog za studije na Cattolici.

cattolica-cene

STUDIJE NA ENGLESKOM

Osnovne studije (trajanje 3 godine)

B.Sc. in Economics and Management

B.Sc. in International Relations and Global Affairs

B.Sc. in Sustainable Agriculture for Food quality and Environment

MD in Medicine and Surgery

Preuzmite brošuru > cattolica_brochure_undergraduate


Master studije  (trajanje 2 godine)

Agricultural and Food Economics

Banking and Finance

Economics

Global Business Management

Healthcare Management

Management

Methods and Topics in Arts Management


Master studije (trajanje 1 godina)

Arts Management

Corporate Communication

Cultural Diplomacy

Cultural Heritage

Data Science for Management

Economics and Finance*

International Business

International Business – Executive

International Cooperation and Development

International Marketing Management

International Relations

International Screenwriting and Production

Luxury Goods Management

Middle Eastern Studies

Strategic Management for Global Business

Viticulture and Enology

Preuzmite brošuru> cattolica_brochure_graduate

STUDIJE NA ITALIJANSKOM

Postoji veoma veliki broj programa na italijanskom jeziku. Sve programe na italijanskom pogledajte ovde.

poceo-upis-nacattolicu-7

SMEŠTAJ U MILANU

U saradnji sa agencijom za smeštaj u Milanu, obezbeđujemo studentima izbor studentskih stanova u širem centru Milana, u delu grada gde je i Cattolica.

MENZA

Cattolica ima nekoliko menzi za svoje studente, gde se studenti hrane veoma povoljno i kvalitetno. Više informacija ovde.


Prijavite se na vreme! Pošaljite nam besplatan upit logo

 

Podelite s prijateljima: