Prestižan biznis univerzitet Bocconi je uveo pre par godina Early Talent Session – Discover Your Talent Summer program, opciju da se već u trećoj godini đaci srednje škole prijave za osnovne studije na Bocconiju, što ima povećava šanse za upis i stipendiju. Prijava ove godine je od 16. marta do 19. maja 2016, a 29. juna je test za upis u Milanu, ukoliko prođu primarnu aplikaciju. Ako đaci već imaju položen SAT test ne moraju da polažu ovaj test. Early Talent Session podrazumeva i posetu Bocconiju i aktivnosti na samom Univerzitetu.

images

Prijava na Early Talent Session košta kao i sve prijave na Bocconi 100 evra. S obzirom da se svake godine sve više i više studenata prijavljuje, a da je Bocconi mali univerzitet koji ima 14 hiljada studenata sve zajedno, Early Talent Session može da pomogne pri upisu na osnovne studije jer je raniji od svih drugih upisa, pa đacima ostane vremena da razmotre sve svoje opcije.

Direktan upis na Cattolica Univerzitet u Milanu  Università_Cattolica_del_Sacro_Cuore_logo

Ukoliko vam je potrebna pomoć u apliciranju i pripremi dokumentacije, javite se kroz kontakt ispod. Do sada smo imali dosta uspeha sa upisom na Bocconi, što možete videti ovde.


Ukoliko Vas zanimaju studije u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit

logo final-01

Podelite s prijateljima: