Kako na Master - INO AGENCIJA

Najposećeniji sajt o školovanju u inostranstvu – Knez Mihailova 30, Beograd 0615544199

Aplikacioni plan

Podelite s prijateljima:

Kreiranje individualnog aplikacionog plana za kandidata na osnovu biografije i popunjenog upitnika. Aplikacioni plan uključuje 10-30 različitih studijskih programa na željenu temu u željenim zemljama, i prateće stipendije koje su dostupne. U planu se za svaki program nalazi naziv, lokacija, internet adresa programa, rok apliciranja, cena i družina trajanja programa. Ovo je naša najprodavanija usluga, jer vam štedi i vreme i novac. Dobićete jasan plan na kojim kvalitetnim državnim i privatnim univerzitetima biste mogli da studirate, a po cenama koje odgovaraju vašem budžetu

Aplikacioni plan PREMIUM ***

Kreiranje individualnog PREMIUM aplikacionog plana i pronalazak najboljih i odgovarajućih programa za kandidata na osnovu njegovih potreba, interesovanja i mogućnosti. U planu se za svaki program nalazi naziv, lokacija, internet adresa programa, rok apliciranja, cena i družina trajanja programa. PREMIUM*** plan uključuje i detaljan spisak potrebne dokumentacije, informacije o prijemnom ispitu i potrebnim testovima, kao i nivoima znanja. Uključene su dve dodatne konsultacije. Za PREMIUM*** klijente određuje se lični mentor koji prati kandidata kroz ceo proces apliciranja. Cena 300 evra.

Aplikacioni plan STANDARD**

Kreiranje individualnog STANDARD ** aplikacionog plana i pronalazak najboljih i odgovarajućih programa za kandidata na osnovu njegovih potreba, interesovanja i mogućnosti. U planu se za svaki program nalazi naziv, lokacija, internet adresa programa, rok apliciranja, cena i družina trajanja programa. Za razliku od BASIC* plana, STANDARD** plan uključuje i potpune informacije o prijemnom ispitu, potrebnim testovima i nivoima znanja, kao i jedne dodatne konsultacije tokom biranja programa. Cena 250 evra.

Aplikacioni plan BASIC*

Kreiranje individualnog BASIC* aplikacionog plana i pronalazak najboljih, odgovarajućih programa za kandidata na osnovu njegovih potreba, interesovanja i mogućnosti. U planu se za svaki program nalazi naziv, lokacija, internet adresa programa, rok apliciranja, cena i družina trajanja programa. Cena 200 evra.

Naručite svoj aplikacioni plan ili pošaljite besplatan upit logo final-01 (2)

Podelite s prijateljima: