Podelite s prijateljima:

Regent’s University London se nalazi u srcu Londona u kraljveskom Regent’s parku. Preko 3500 studenata iz celog sveta ga pohađa i osim odlične lokacije pruža vrhunske mogućnosti za studije u UK-u, internacionalno okruženje i raznovrstan izbor programa.

O Univerzitetu

Osnovan je 1984 godine kao Regent’s College, a 2012 je dobio zvaničnu titulu Univerziteta sa širokim spektrom programa koji se i dan danas nadograđuju. Nude velik izbor programa kako osnovnih tako i master. Imaju odličnu saradnju sa univerzitetima širom sveta, ponajviše sa USA i međunarodno su priznati. Nude i odlične kurseve jezika kao pripremu za dalje akademsko školovanje i to po pristupačnim cenama za UK. Pošto se nalaze u centru Londona, sve vam je dostupno. Aerodrom je sat vremena, jako blizu poznate Baker Street. Organizuju mnoštvo vannastavnih aktivnosti. Na kampusu se nalaze kafići, teretane, barovi i restorani.

Programi 

Izbor programa je velik. Kako osnovih tako i master. Osnovne studije traju 3 godine dok master uglavnom 1 ili 2.

U ponudi su programi iz oblasti biznisa, mode, filma, medija, istorije umetnosti, psihologije, političkih nauka.

Spisak svih programa osnovnih studije pogledajte OVDE.

Spisak svih master programa pogledajte OVDE.

Spisak Reasearch i PHD programa pogledajte OVDE.

Cena školarine za osnovne studije je 19.757 evra po godini, a za master studije 20.888 evra.

Škole jezika

Velika prednost škola jezika koje su u sklopu univerziteta je ta što uz učenje jezika imate priliku da boravite na kampusu i steknete uvid u to kako bi bilo studirati tu. Regent’s kampus je jedan od najlepših koje smo posetili, tako da sigurno nećete pogrešiti ako ga odaberete.

Dostupni su General English Course – 15h nedeljno, Intensive English 22.5h nedeljno, Pre-sessional Course kao pripremni program za buduće studente Regentsa, Summer Course i IELTS pripremni kursevi sa mogućnošću da polažete IELTS na kampusu.

U ponudi je smeštaj na kampusu (možete biti sami u sobi ili sa nekim) ili u porodici ( u sobi ste sami i uključeni su doručak i večera).

Što se tiče škola jezika cene se razlikuju prema boravku i kursu koji se pohađa, sami birate gde ćete biti smešteni.

Sve cene možete pogledati OVDE.

Ovaj Univerzitet ima i letnje škole.

Letnja škola fotografije, dizajna,biznisa,drame,novinarstva i još mnogi drugi programi. Spisak svih programa pogledajte ovde.

regents.jpg

Smeštaj i život u Londonu 

Što se smeštaja tiče Regent’s University ima svoj kampus, ali imaju i mogućnost da vam pomognu u pronalasku privatnog smeštaja preko privatnih rezidencija koje su im partenri. Cena za jednokrevetnu sobu na kampusu je 600 evra, za dvokrevetnu 400, trokrevetnu 350 evra po osobi nedeljno i u to je uključena i hrana. Hrana funkcioniše po sistemu kartice koja ima određeni iznos na njoj i ne garantuje 3 jela po danu nego dok se kredit ne potroši, a kredi je uglavnom 100 evra na nedeljnom nivou i mogu da se koriste i barovi i ostali restorani unutar kampusa. Za privatni smeštaj kontaktira se studentska služba koja pomaže u pronalaženju istog. Život u Londonu je iznad evropskog proseka, ali je London internacionalni, ekonomski i industrijski centar i mesto svih velikih konferencija pa je to negde i opravdano. Jeftini supermarketi su : Lidl. Aldi i Morissons.

INO Agencija je partner sa Regent’s Univerzitetom i upis preko nas vam je direktan.


Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit.

Podelite s prijateljima: