Za one koji žele da iskoriste kasnu prijavu na studije, predstavljamo vam univerzitete gde je to i moguće!

Upisni rokovi variraju od univerziteta do univerziteta, kao i od zemlje do zemlje. Većina rokova se otvara u oktobru, januaru i aprilu. Takođe, zavisi da li aplicirate na master ili osnovne studije.

Webster University Vienna 

Webster Univerzitet je američki univerzitet sa globalnom perspektivom i kampusima širom sveta. Bečki kampus, Webster u Beču je privatni univerzitet, otvoren 1981. godine, a akreditovan u SAD-u i u Austriji. Univerzitet se fokusira na izvrsnost u nastavi, spajanje teorije i prakse, predavanja u malim grupama i edukaciji studenata da doživotno budu nezavisni učenici spremni da učestvuju u svim sferama međunarodnog društva. Webster je društveni / biznis univerzitet sa 3 glavna fokusa: biznis, mediji i komunikacije, međunarodni odnosi i psihologija. Na Websteru postoji upis u januaru i na osnovne i na master studije. Studije počinju negde sredinom januara. Više o tačnim datumima pročitajte ovde.

Takođe, otvorene su i prijave za Open Day na Websteru i više o tome možete pronaći OVDE

vienna-modelun14_11382

Università Cattolica del Sacro Cuore, Italija

Università Cattolica del Sacro Cuore, poznatiji kao Cattolica, je najveći privatni univerzitet u Italiji, ali i u Evropi, brojeći čak 45 hiljada studenata. Osnovan je pre skoro 100 godina, 1921. godine u Milanu, gde im se i nalazi najveći kampus. Prosečna školarina je 7.500 evra, mada može biti i 4.500 evra ukoliko dobijete njihovu stipendiju. Cena studija ne ide preko 8000 evra, osim za medicinu.

Studije osnovnih studija traju tri godine, masteri jednu godinu i studije su na engleskom. Za upis u januaru je bitno da dokumentaciju pošaljete do 30. oktobra 2018. zajedno sa vašom aplikacijom. Programi koje  možete započeti u januaru 2019. godine su :

Arts Management

Cultural Heritage

Data Science for Management

International Cooperation and Development

International Relations

Middle Eastern Studies

Više o iskustvu sa studija na Cattolici pogledajte OVDE.

cattolica-milano2

EU Business School

EU Business School je međunarodni akreditovani biznis univerzitet sa kampusima u Barseloni, Ženevi, Montrou i Minhenu, a studenti imaju jedinstvenu i fenomenalnu priliku da menjaju kampuse tokom studija! Studije su na engleskom jeziku i u malim grupama, a fokus je na programima poput poslovne administracije, komunikacije, upravljanje turizmom, međunarodni odnosi, marketing, finansije, upravljanje preduzećima i ljudskim resursima i još mnogo drugih. Pročitajte više o programima na EU Business School.

Početak je već 23-25. januara 2019. za osnovne studije, a za master i MBA 07. januara.

Više o akademskom kalendaru EU Business School-a pogledajte ovde.

Iskustvo sa studija na EUBS pročitajte OVDE.

kako na master eu

Anglo – American University Prague

AAU je američki univerzitet osnovan u Pragu 1990. godine i najstariji je privatni univerzitet u Češkoj. AAU je najprestižniji privatni univerzitet u Češkoj, koji je organizovan kao neprofitni univerzitet koji dodeljuje američke i britanske diplome, zajedno sa nacionalnom češkom diplomom. Predavanja i vežbe se održavaju u malim grupama, do 25 studenata, a prosečan broj studenata je 18 po grupi. Postoji 12 smerova na osnovnim studijama i 3 smera na master studijama i svi studijski programi su na engleskom jeziku. Osnovne studije traju 3 godine, a master studije traju dve godine. Postoji 5 fakulteta: School of Business Administration, School of Humanities & Social Sciences, School of International Relations & Diplomacy, School of Journalism i the John H. Carey II School of Law.

Tačan datum početka studija u januaru pronaći ćete ovde.

Until you cross the bridgeof your insecurities,you can't begin to explore your possibilities.

London South Bank, Engleska

London South Bank University osnovan je 1892. godine kao politehnički institut sa ciljem da promoviše znanje i veštine kao vrednosti među mladim ljudima. Danas broji oko 17 hiljada studenata čiji smeštaj se, kao i sam fakultet nalazi u samom centru Londona, na 10-ak minuta od univerzitetske zgrade. London South Bank ima otvoren upis u januaru za osnovne i master studije, ali samo određene programe :

Undergraduate

  • Accounting
  • Business management
  • Economics

Postgraduate

  • The built environment
  • Business
  • Accounting
  • Marketing
  • Computer science
  • Informatics
  • Food safety
  • Health: Advanced CBT Practice, Advanced Clinical Practice, mental health
  • Refugee studies

Više o samom Unverzitetu saznajte OVDE.

the party

Na sve ove, ali i mnoge druge univerzitete, upis je direktan preko Ino agencije.

Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit.


Podelite s prijateljima: