Studirajte u samom srcu Evrope i doživite bogat i hipsterski način života u Berlinu!

0001 (5).jpg

Ovaj dinamičan grad orijentisan na budućnost postaje vodeći evropski pokretački centar
i poznat je kao najbolja lokacija za preduzetnike. Dom je ljudima iz više od 186
zemalja, Berlin je jedinstveno mesto umrežavanja i saradnje sa bogatim mogućnostima i resursima koji samo čekaju da budu iskorišćeni!

IUBH

IUBH škola za biznis i menadžment je jedan od vodećih privatnih univerziteta u Nemačkoj. Mi pripremamo studente za međunarodnu karijeru u upravljanju uslugama u tri kampa: Bad Honnef, Bad Reichenhall i Berlin. Studije su na engleskom jeziku, a IUBH obezbeđuje besplatno učenje nemačkog, što se preporučuje i ohrabruje od strane profesora.

IUBH Capital Campus Berlin

Smešten direktno u centru Berlina, IUBH Berlin Campus je samo nekoliko minuta od nekih od najvažnijih znamenitosti Berlina. Idealno za obilaske i posete muzejima tokom pauzama u učenju, npr u muzej”Museumsinsel”, istorijski “Nikolaiviertel” ili trg “Alekanderplatz” sa tržnim centrima i brojnim barovi i restorani. Možete provoditi svoje slobodno vreme i opustiti se na tremu IUBH kampusa na obali reke “Spree” ili na “Fisher Island”. Zgrada je istorijska spolja, a unutra savremeno opremljena predavačkim sadržajima, najnovijim tehnologijama za prezentacije, besplatnim Wi-Fi u celom kampusu, moderna biblioteka u kampusu i kantini koja nudi različita jela su tu za prijatan boravak studenata.

This slideshow requires JavaScript.

IUBH kampus pruža savršeno okruženje za vaše iskustvo u učenju:

  • moderan, dobro opremljene sobe za seminare i različite sadržaje
  • Wi-Fi dostupan na celom kampusu
  • pristup mnogim bibliotekama širom grada
  • pristup svim berlinskom “Studentenwerk
  • Trpezarija, kafić i kantina

Networking u Berlinu

IUBH-ov pristup “akcionog učenja” nudi moćan alat za ličnu i profesionalni razvoj i emisije kako se prilagoditi i implementirati znanja za stvaranje efikasnih rešenja za stvarne probleme. Studenti IUBH-a takođe su dobili šansa da se formira “IUBH Global”
Campus Dai “- događaj na i van mreže dizajniran da demonstrira IUBH jedinstveno obrazovno iskustvo i mreža širom sveta.
www.iubh.de/en/berlin

Campus Bad Honnef

Bad Honnef je prelepi gradić-banja u blizini Bona, idealan za one koji žele da studiraju u malom gradu i da provode vreme u prirodi. Kampus u Bad Honnefu nalazi se u istorijskom parku St. Anno, velikom parku usred centra grada Bad Honnef. Stare zgrade u kombinaciji sa modernom arhitekturom omogućavaju kampusu atmosferu koja samo po sebi predstavlja poziv za studiranje.

This slideshow requires JavaScript.

Infrastruktura – kampus za učenje i osećaj kao kod kuće:

  • predavanja u vrhunskim seminarskim prostorijama opremljene najboljom modernom opremom
  • obučavanje softvera u centru za obuku računara
  • besplatan Internet u kampusu
  • Biblioteka sa bazama podataka za online istraživanje
  • moderna demonstraciona kuhinja za praktične seminare
  • moderna kafeterija – sveža, zdrava, ukusna
  • Dallmair Cafe i Bar i Charli’s Lounge
  • restoran univerziteta “Anno”

Campus Bad Reichenhall

Studirati gde drugi idu na odmor

Bad Reichenhall je gradić-banja u Alpima, koji se nalazi na samoj granici Nemačke i Austrije, u neposrednoj blizini Salcburga. Kampus Bad Reichenhall nalazi se u srcu regije Berchtesgadener Land. Sa Alpima na svom pragu, možete studirati na IUBH School of Business i Management u jedinom nemačkom “Alpine university campus”, u jednom od najlepših regija u Njemačkoj, gde ceo svet dolazi na odmor i skijanje.

This slideshow requires JavaScript.

Infrastruktura – kampus za učenje i osećaj kod kuće

  • predavanja u vrhunskim seminarskim prostorijama opremljene najboljom modernom opremom
  • besplatan Internet u kampusu
  • specijalna biblioteka za oblasti gostoprimstva i turizma
  • prvoklasni restoran 200 kvadratnih metara i trening kuhinja sa 10 profesionalnih radnih stanica
  • inovativna kafeterija i koncept restorana
  • Dallmair Cafe & Bar

Studije

IUBH programi se fokusiraju na menadžment. Na nivou osnovnih studija (Bachelor) postoji Aviation, Event, International, Hospitality, kao i menadžment turizma i marketinga. Na Master nivou pružamo međunarodno upravljanje različitim specijalitetima, transportnom i logističkom menadžmentu, kao i MBA u međunarodnom poslovanju. Preuzmite brošuru IUBH brochure

iStock_000046047046_XXXLarge_DL_PPT_0

Bachelor

Master

Karijerni centar i zapošljavanje posle studija u Nemačkoj

Služba IUBH Career Services podržava studente i nalazi im praksu do 4 puta u toku studija. Oko 80% stažiranja je plaćeno, a plate su između 400, – € i 1.000, – € zavisno od profesije i zaduženja studenta. Bad Honnef i njegov region, kao i Berlin, pripadaju najrazvijenijim regionima u Nemačkoj, stoga je dostupno puno poslova sa punik ili kraćim radnim vremenom. Nemačka ekonomija je vodeća u Evropi i nakon diplomiranja 1,1 miliona pozicija čeka diplomirane studente. Ostanak zarad traženja posla je moguć u trajanju od 18 meseci, a kada se nađe posao dobija se boravišna dozvola. Stalni boravak može se dobiti nakon 2-3 godine relevantnog radnog iskustva.

IUBH garantuje posao svim studentima posle studija koji imaju znanje nemačkog na nivou C1.

Cene

Cena osnovnih studija po godini je 11380 evra, a Master studija je 12-17800 zavisno od programa. Za troškove života treba izdvojiti u proseku 700 evra mesečno.

Prijava

Studije počinju dvaput godišnje (u oktobru i martu) i prijava je otvorena tokom cele godine. Zbog nemačke vize potrebno je prijaviti se što ranije. Cena prijave je 50 evra ali preko Ino agencije je besplatna.


Ako želite da studirate na IUBH pošaljite nam besplatan upit logo final-01 (2)

Podelite s prijateljima: