Academia je treća partnerska škola stranih jezika Ino agencije, koja sprema naše klijente za testove jezika i ostale testove znanja.

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji, i jedna od retkih gde nastavu možete pohađati u samoj školi ili online sa odabranim profesorom 1-na-1, iz udobnosti svog doma ili kancelarije. Nalazi se u centru Pančeva i najpoznatija je škola u Južno-banatskom okrugu.

dscf0712

O kvalitetu njihovog rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije, kao i stotine zadovoljnih polaznika. Svi polaznici kurseva engleskog jezika dobijaju Aptis sertifikate Britanskog Saveta. Akreditovani su od strane Univerziteta u Kembridžu za organizovanje pripremnih Cambridge ESOL ispita i partner smo Britanskog saveta u Addvantage®programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma.

Academia je regionalni predstavnik južnobanatskihškola stranih jezika u Privrednoj komori Srbije, u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.

Drže sve pripreme IELTS, TOEFL, SAT i ostalih testova neophodnih za studije u inostranstvu.

Svi klijenti koji konsultacije u Ino agenciji imaju preko skajpa, dobijaju vaučer za online učenje jezika u Academiji. Više ovde.

Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

Podelite s prijateljima: