HTMi_JPEG_LogoHTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland priprema studente za menadžersku karijeru u globalnom turizmu i ugostiteljstvu. Institut je fakultet koji je osnovan 1999. u Švajcarskoj, a ranije je postojao u Velikoj Britaniji. I dalje blisko sarađuje sa Edinburgh Napier univerzitetom iz Velike Britanije i Univerzitetom Ulster iz Severne Irske, sa kojima ima zajedničke programe.

Misija za sve studente je “Dođi kao student, izađi kao menadžer”

07697534-600c-4a74-83e8-d6dfba14d377

Nalazi se u idiličnom gradiću Sörenberg koji se nalazi u Švajcarskim Alpima. HTMI je mali fakultet od 500 studenata koji ima integrisan kampus, i svi studenti žive na kampusu. Za hotelijersku školu ovo je prosečna veličina jer oni retko imaju više od 1000 studenata. U cenu školarine uključeno je stanovanje i svi obroci.

Centri izvrsnosti

HTMI ima pet centara izvrsnosti, oni su: The School of International Hotel and Tourism Management, The International Hospitality Research Centre, The International Centre for Events Management Training, The Centre for Career Management and The Centre for Culinary Management. Njima su pokriveni svi aspekti ugostiteljstva, kako bi studenti izašli sa potpunim i konkretnim znanjima.

HTMI students

Programi

Osnovne studije traju tri godine, međutim moguće je studirati i godinu dana (i dobiti Certificate), kao i dve godine (kada se dobija Diploma) ili tri godine godine (kada se dobija Higher Diploma i Bachelor Degree).

Master studije mogu trajati godinu dana (kada se dobija Postgraduate diploma) ili dve godine (kada se dobija Master degree)

Programi:

  • Certificate in International Hotel and Tourism Operations
  • Diploma in International Hotel and Tourism Management
  • Higher Diploma in International Hotel and Tourism Management
  • Diploma in Training for Trainers in Hotel Management – Specialisation Course
  • BSc (Hons) International Hotel and Tourism Management (awarded by University of Ulster)[8]
  • Advanced Diploma / PgD in European Baking and Pastry Arts – Specialisation Course
  • Postgraduate Diploma in International Hotel and Tourism Management
  • Postgraduate Diploma in Events Management
  • MA Hotel Business Management and MA Postgraduate Diploma in Hotel Business Management (Double Award)
  • MBA in Hospitality Management and MBA Postgraduate Diploma in Hospitality
  • Management (Double Award)
  • Master’s Dissertation Course
  • Joint Degree: MSc International Hospitality and Tourism Management (awarded by Edinburgh Napier University) & MBA in Hospitality Management and MBA
  • Postgraduate Diploma in Hospitality Management (awarded by HTMi) (Triple Award)
  • Executive MBA in Hotel Management, includes Exec. MBA Postgraduate Certificate in Hotel Management, Exec. MBA Postgraduate Diploma in Hotel Management (Triple Award)

Više o programima ovde

HTMi Swiss

Prakse i zaposlenje

Tokom studija studenti imaju obaveznu praksu svake godine, a u poslednjoj godini studija praksa traje duže i plaćena. Sve prakse su plaćene i to veoma dobro, a po završetku studija HTMI pomaže i posreduje u pronalasku posla.

Cena

Cene studija uklučuju i smeštaj i obroke na godišnjem nivou. Za svaku godinu studija je drugačije, i cene se kreću od 21,600 evra godišnje do 27,100 evra godišnje.  Više ovde

Aplikacija i viza

Univerzitet HTMI pomaže pri vađenju vize, a Ino agencija pomaže pri aplikaciji. Usluge slanja aplikacije i revizije dokumentacije su besplatne.  Aplikacija ide preko Ino agencije i šalje se direktno u HTMI.

Zašto treba studirati na HTMI

Zato što po pristupačnoj ceni za švajcarske standarde i cene studija pruža odlično obrazovanje u sjajnom kampusu, pravo znanje potrebno za rad u ugostiteljstvu, svetskim hotelima i turizmu, i pronalaze poslove svim svojim studentima.

Ukoliko ste zainteresovani za HTMI molimo pošaljite upit ispod

logo final-01

Podelite s prijateljima: